Slow cooking – Stoven en smoren
Kenmerken
Beschrijving
Slow cooking – Stoven en smoren
(Elke Doelman, Elle Eten)
Wat stoven we vandaag?
Slow cooking bevat talloze recepten voor klassieke en moderne stoofschotels, van supersimpel tot uitgebreid - maar altijd verrassend. Langzaam gaar gestoofde rollades en ragouts, kruidige gehaktballetjes in de heerlijkste sauzen, verwarmende winterstoofpotjes vol groenten, of stoofpotten met kip, konijn, kalf of lam, heerlijk op smaak gebracht met saffraan, morieljes, noten en nog veel meer. Dankzij de inspirerende ideeën in dit boek vult je huis zich met de heerlijkste geuren terwijl jij intussen gewoon iets anders kunt doen.
Altijd goed
Heerlijk klassiek
Een tikkeltje anders
Lekker kruidig
Groente in de hoofdrol
Paperback, 160 pag., geïllustreerd
Uitg. Terra Lannoo, 2011
ISBN 9789089893932
* Alleen verzenden, niet ophalen
* Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
* Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
* Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd