Simple smart cooking
Kenmerken
Beschrijving
Simple smart cooking
(Julius Jaspers)
Smaken van toen in een nieuw jasje
In dit boek zet Julius 17 basisproducten in de schijnwerpers. Met elk product maakt Julius 10 recepten: 5 'echte' recepten die stap voor stap worden uitgewerkt en 5 'lekker maken' ter inspiratie. Oude, vertrouwde smaken in oude én nieuwe gerechten. De basis staat centraal. Niet te veel poespas. Alles op Julius' geliefde Smart Cooking-manier die het best valt samen te vatten met zijn veelgebruikte uitspraak: 'Open de flessen, omring je met de beste ingrediënten en aan de slag!'
Aardappel
Aardbeien
Appel
Aubergine
Chocolade
Citroen
Eieren
Granen en peulvruchten
Kip
Knollen en wortels
Pasta
Rund en kalf
Schaal- en schelpdieren
Uien
Varken
Vis
Zuivel
Paperback, 255 pag., geïllustreerd, register
Uitg. Carrera/Over-Amstel, 2015
ISBN 9789048833009
* Alleen verzenden, niet ophalen
* Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
* Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
* Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd