Antonio Carluccio - Italiaanse Paddestoelgerechten - NIEUW
Kenmerken
Beschrijving
BESTELLEN KAN ALLEEN DOOR TE KLIKKEN OP DE LINK RECHTS IN DE ADVERTENTIE VIA MIJN WEBSHOP. PLAATS UW BESTELLING IN HET WINKELMANDJE. VERZENDEN EN AFHALEN ZIJN MOGELIJK (IN HET KEUZE-MENU ) EN BIJ MEERDERE PRODUCTEN WORDEN AUTOMATISCH SLECHTS 1X VERZENDKOSTEN BEREKEND.
BETALING VIA IDEAL OF PAYPAL.
OOK VERZENDING NAAR BELGIË IS MOGELIJK (BETALING VIA PAYPAL). UW BESTELLING WORDT UITERLIJK 1 WERKDAG NA BESTELLING VERZONDEN. EEN TRACK EN TRACE CODE KRIJGT U VAN MIJ DOOR.
KIJK OOK EENS NAAR MIJN ANDERE ADVERTENTIES. VAAK HEB IK VAN EEN BEPAALD ONDERWERP DIVERSE BOEKEN OP VOORRAAD – SCHEELT IN VERZENDKOSTEN.
IN MIJN WEBSHOP BOEKENHOBBY.NL STAAN VELE ANDERE VERZAMELAARS-ITEMS, GESCHIEDENIS-, HOBBY- NATUUR- EN KUNSTBOEKEN TEGEN REDELIJKE PRIJZEN.
Hardcover in nieuwstaat, zonder inschrijvingen.
Paddestoelen uit de keuken van Carluccio - De geruisloze jacht.
Soorten - Zoeken en Oogsten - inmaken - Recpten.
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V.
Auteur: Antonio Carluccio N.v.t.
- Nederlands
- Hardcover
- 9789059560314
- 01 januari 2003
- 224 pagina's
De Italianen zoeken en eten al sinds eeuwen paddestoelen en ook in veel andere Europese landen zijn in oude kookboeken recepten voor paddestoelen opgenomen. Antonio Carluccio heeft van jongs af met zijn vader en diens vrienden paddestoelen gezocht en zo ontstond een grote passie.
In Paddestoelen uit de keuken van Antonio geeft hij zijn favoriete recepten voor soepen, kleine gerechtjes, pasta, rijst en pizza, vegetarische gerechten en gerechten met vis, vlees, wild en gevogelte in combinatie met verschillende paddestoelen. Het receptendeel wordt voorafgegaan door een hoofdstuk vol biologische informatie. Een beschrijving van de wilde en gekweekte soorten met hun Latijnse naam, hun karakteristieken, seizoen en groeiplaats. Tips voor het zoeken, het voorbereiden en bereiden, en het conserveren. Van elke paddestoel is een duidelijke foto opgenomen. Paddestoelen uit de keuken van Antonio is een inspirerend boek voor liefhebbers van dit bijzondere product.