Ferran Adria, Een dag bij Elbulli, 528pp., geb./omsl., nieuw

€ 15,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
720sinds 15 feb. '24, 18:48
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw
KeukenFrankrijk
Jaar (oorspr.)2009
AuteurFerran Adria

Beschrijving

------Ferran Adrià,
Een dag bij Elbulli.
Bewonder de ideeën, methodes en creativiteit van ferran adria lannoo/kosmos, 2009. Gekartonneerd met stofomslag. Pp: 528.
In mooie staat.
15 euro. (Roosendaal)
een dag bij elbulli is precies wat de titel belooft. Aan de hand van prachtige foto's met het daarbij behorende tijdstip volt het boek een dag lang het reilen en zeilen bij bij elbulli, het beste restaurant van de wereld, gevestigd in roses aan de costa brava.door dit kijkje achter de schermen, de uitleg over hoe het is als gast te worden ontvangen, en de kunstzinnige foto's van de revolutionaire gerechten, krijg je als lezer echt het idee dat je deelgenoot wordt van een geheim: het mysterie-elbulli.
Isbn: 9789079967001.

----DUIJKER, HUBRECHT,
Wijnalmanak 2001.
De beste 500 wijnen onder een tientje.
Utrecht, Spectrum, 2000, 280 pp. Softcover.
Nieuw.
4 euro.

----Spijkers,Cas,
Mijn keuken.
Met inleidende teksten van Pierre Huyskens.
Baarn, Tirion, 1993. 217 blz. Kleurenfoto's.
Gebonden met stofomslag.
4 euro.

-----Michel Montignac
ik ben slank want ik eet!,
of de geheimen van onze voeding.
Valkenswaard : artulen nederland, cop. 1996. 1E dr., 287 P. Vermageringsdieten recepten. Garenloos. Isbn: 9080078662
zeer goed.
Ik bezit twee exemplaren.
3 Euro.
schrijver heeft getracht de oorzaak te vinden voor het feit dat de ene persoon veel kan eten en slank blijft terwijl de andere dik wordt van bijna niets. De afslankmethoden hebben in sommige gevallen wel succes en in andere geen of zeer weinig. De toestand van de pancreas speelt daarbij een grote rol. Schrijver heeft een voedingsmethode uitgedacht en toegepast waarbij vooral vetten en koolhydraten gescheiden genuttigd worden, wat tot gevolg heeft dat de insulineafscheiding niet zo sterk gestimuleerd wordt en de voedingsmiddelen beter verwerkt en daardoor niet opgeslagen worden. In het eerste deel wordt de filosofie uitgelegd en vermeld hoe het dieet moet worden toegepast. Daarna worden de voedingsmiddelen behandeld en wordt ingegaan op de twee dieetfasen, met tips om toch zoveel mogelijk aan het sociale leven deel te blijven nemen. Vervolgens facetten zoals hypoglycemie, cholesterolprobleem, kindervoeding enz. Als slot voedingsmiddelentabellen en recepten. Het geheel is overzichtelijk, met hier en daar herhalingen, leest gemakkelijk, heeft grote letter, geen foto's en is duidelijk vertaald. In deze druk meer aandacht voor de broodmaaltijd en zaken als vitaminen.

----Born, Wina,
Franse wijnen.
Een speurtocht door frankrijk
utrecht, het spectrum gebonden, 168 pag., 1982, eerste druk, rijkelijk geillustreerd in kleur.
Perfecte staat.
5 euro.

----spence, helen
Hoe u de beste cocktails ter wereld maakt
rebo productions b.v., Sassenheim; 128pp, 1993, gebonden met omslag.
Perfect.
4 Euro.

-----Holzhaus, Otto,
Bier,
Bussum, Uitgeverij Michon, 1984. Geïllustreerde harde kaft 26x26. 1e druk. 174 blz.
Perfect.
6 euro.

Deze uitgave kwam tot stand op initiatief van Heineken Nederland BV. De bedoeling van dit boek is u deelgenoot te maken van allerlei aardigheden en eigenaardigheden rond het schuimend gerstenat; van wat er zoal bij komt kijken om bier te brouwen, hoe het vroeger ging, hoe het bier zijn weg vindt naar dorstige kelen en vooral ook hoe de goudgele rakker alom ontvangen en gewaardeerd wordt
Advertentienummer: m2081502178