Over rouw & Levenslessen€ 45,00
De smaken van Spanje (SEAL)
€ 90,00
Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
631sinds 20 feb. '24, 10:23
Kenmerken
ConditieNieuw
KeukenSpanje
Jaar (oorspr.)2013
AuteurClaudia Roden
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Taart, Gebak en Desserts
Beschrijving
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nederlands
Hardcover
9789059564633
Druk: 1
februari 2013
512 pagina's
Nieuw in seal
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Claudia Roden, autoriteit op het gebied van de mediterrane, Noord-Afrikaanse en Italiaanse keuken, richt in dit standaardwerk haar scherpe blik met ongeëvenaard inzicht op de Spaanse gastronomie. De bekroonde auteur van klassieke kookboeken zoals A Book of Middle Eastern Food en De joodse keuken schreef ditmaal een hartstochtelijk en meeslepend boek over de rijkdom van de Spaanse eetcultuur, geïllustreerd met schitterende foto's die het wezen van dat springlevende land en zijn keuken vastleggen.
De smaken van Spanje is een onuitputtelijke schatkamer van gerechten die in de loop van de eeuwen van de ene generatie op de andere zijn overgeleverd: simpele tapas, verrukkelijke soepen, schaal- en schelpdieren, vlees- en wildgerechten, glorieuze paella's, feestelijke bonengerecht en verfijnde desserts. Claudia Roden verkent klassieke maar ook minder bekende gerechten en bereist daarbij alle delen van het land: van Galicië tot Andalusië en van de Balearen tot de Canarische Eilanden. Ze schrijft over de amandelsmaak van Catalaanse romescosaus en over hét nationale gerecht bij uitstek: de met saffraan geparfumeerde Valenciaanse paella. Haar heldere, elegante en humoristische stijl is een genot voor de lezer.
De smaken van Spanje is alomvattend en tijdloos. Het is een van de belangrijkste boeken die in de afgelopen decennia over deze geweldige keuken verschenen zijn. Ook dit boek zal een klassieker worden - onmisbaar voor de liefhebber van de Spaanse en mediterrane keuken en voor elke serieuze kok.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Graag alleen reageren als je ook echt geïnteresseerd bent.
Extra foto's op aanvraag mogelijk.
Verzenden altijd via postNL met track en trace code.
Naar België via DHL met track en trace code.
Verzenden op eigen risico, ik ben niet aansprakelijk als er iets misgaat met een zending.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nederlands
Hardcover
9789059564633
Druk: 1
februari 2013
512 pagina's
Nieuw in seal
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Claudia Roden, autoriteit op het gebied van de mediterrane, Noord-Afrikaanse en Italiaanse keuken, richt in dit standaardwerk haar scherpe blik met ongeëvenaard inzicht op de Spaanse gastronomie. De bekroonde auteur van klassieke kookboeken zoals A Book of Middle Eastern Food en De joodse keuken schreef ditmaal een hartstochtelijk en meeslepend boek over de rijkdom van de Spaanse eetcultuur, geïllustreerd met schitterende foto's die het wezen van dat springlevende land en zijn keuken vastleggen.
De smaken van Spanje is een onuitputtelijke schatkamer van gerechten die in de loop van de eeuwen van de ene generatie op de andere zijn overgeleverd: simpele tapas, verrukkelijke soepen, schaal- en schelpdieren, vlees- en wildgerechten, glorieuze paella's, feestelijke bonengerecht en verfijnde desserts. Claudia Roden verkent klassieke maar ook minder bekende gerechten en bereist daarbij alle delen van het land: van Galicië tot Andalusië en van de Balearen tot de Canarische Eilanden. Ze schrijft over de amandelsmaak van Catalaanse romescosaus en over hét nationale gerecht bij uitstek: de met saffraan geparfumeerde Valenciaanse paella. Haar heldere, elegante en humoristische stijl is een genot voor de lezer.
De smaken van Spanje is alomvattend en tijdloos. Het is een van de belangrijkste boeken die in de afgelopen decennia over deze geweldige keuken verschenen zijn. Ook dit boek zal een klassieker worden - onmisbaar voor de liefhebber van de Spaanse en mediterrane keuken en voor elke serieuze kok.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Graag alleen reageren als je ook echt geïnteresseerd bent.
Extra foto's op aanvraag mogelijk.
Verzenden altijd via postNL met track en trace code.
Naar België via DHL met track en trace code.
Verzenden op eigen risico, ik ben niet aansprakelijk als er iets misgaat met een zending.
Kijk ook eens bij mijn andere advertenties
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Advertentienummer: m2083301822
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenlisa kookt in Kookboekenquigg magnetronaluca ladenkastheos avrrondbreinaalden in Hobby en Vrije tijdloopbrug 7 meter