Antonio Carluccio - Eten in Italië

Bieden
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,00
572sinds 4 mar. '24, 21:33
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
KeukenItalië

Beschrijving

Antonio & Priscilla Carluccio.

hardcover met omslag, 320 pagina's
het boek is in zeer nette en goede staat, omslag met wat gebruikssporen.

Eten in Italië is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij.
Bij Italiaans eten gaat het om de smaak, en juist die is volgens Antonio Carluccio de laatste jaren op een droevige manier uit veel massaproducten verdwenen.
Het gaat om rijp fruit, rechtsreeks van de boom, dat nog warm is van de zon als het wordt gegeten; het gaat om vis rechtstreeks uit de rivier of de zee; om vlees van bekwaam gefokte en geslachte dieren; om groenten rechtstreeks van de velden, met de aarde nog aan de wortels.
Dit, zo schrijft de auteur, is geen romantisch visioen, maar een beschrijving van hoe voedsel zou moeten zijn!
In Eten in Italië beschrijven Antonio Carluccio en zijn vrouw Priscilla de goede tradities uit het verleden in combinatie met de culinaire inzichten van deze tijd.
Maar bovenal presenteert dit boek hun persoonlijke kijk op het Italiaanse eten – waar de ingrediënten vandaan komen en waarom ze smaken zoals ze smaken.
Eten in Italië is een ware encyclopedie over Italiaanse voedingswaren, met meer dan 200 klassieke en hedendaagse recepten van een ’s werelds grootste autoriteiten op het gebied van Italiaans eten.
VERZENDEN VANAF 4,50 - pakketpost
Advertentienummer: m2088914415