H Bequet klok, schoorsteenmantel klok€ 60,00
Keukengeheimen uit het Vechtdal, Anita Meuleman
€ 8,50
Ophalen of Verzenden
Thuisbezorgd via PostNL voor € 4,25
670sinds 5 mar. '24, 22:42
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Beschrijving
Keukengeheimen uit het Vechtdal, Anita Meuleman
Boek is z.g.a.n.
Samenvatting
Bij een boerin die Italiaanse waterbuffels houdt of een teler van shiitake denk je niet in eerste instantie aan het Overijsselse Vechtdal. Toch zijn ze daar te vinden en samen met collega's die kaas maken, Brandrode runderen houden, bier brouwen of Sallandse asperges, frambozen of aardbeien telen, de belangrijkste leveranciers van de befaamde restaurants in het Vechtdal. In dit prachtige luxe foto, lees- en kookboek Keukengeheimen uit het Vechtdal verhalen twaalf kleinschalige lokale producenten waaronder een wijnbouwer, een biologisch groenteteler en een scharrelvarkenshouder enthousiast over hun pure producten en bereiden ze het lekkerste familiegerecht. Tevens vertellen vier koks, * Jaap Istha van restaurant De Bokkepruik in Hardenberg * Arjan Bisschop van restaurant De Zon in Ommen * Bert Halman van Herberg de Klomp in Vlisteren * Daniël Poolman van de Rheezer Bistro in Hardenberg over hun passie voor koken met lokale producten en geven ze in tientallen recepten hun keukengeheimen prijs. Anita Meuleman tekende de verhalen, recepten en geheime kneepjes op en Fred Roest maakt de schitterende foto's.
Boek is z.g.a.n.
Samenvatting
Bij een boerin die Italiaanse waterbuffels houdt of een teler van shiitake denk je niet in eerste instantie aan het Overijsselse Vechtdal. Toch zijn ze daar te vinden en samen met collega's die kaas maken, Brandrode runderen houden, bier brouwen of Sallandse asperges, frambozen of aardbeien telen, de belangrijkste leveranciers van de befaamde restaurants in het Vechtdal. In dit prachtige luxe foto, lees- en kookboek Keukengeheimen uit het Vechtdal verhalen twaalf kleinschalige lokale producenten waaronder een wijnbouwer, een biologisch groenteteler en een scharrelvarkenshouder enthousiast over hun pure producten en bereiden ze het lekkerste familiegerecht. Tevens vertellen vier koks, * Jaap Istha van restaurant De Bokkepruik in Hardenberg * Arjan Bisschop van restaurant De Zon in Ommen * Bert Halman van Herberg de Klomp in Vlisteren * Daniël Poolman van de Rheezer Bistro in Hardenberg over hun passie voor koken met lokale producten en geven ze in tientallen recepten hun keukengeheimen prijs. Anita Meuleman tekende de verhalen, recepten en geheime kneepjes op en Fred Roest maakt de schitterende foto's.
Advertentienummer: m2089290915
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenlisa kookt in Kookboekendynacord versterkeryamaha digitale mengtafeljess stoelairbag set golf pluszwarte slotbouten