Hammond collection triceratops jurassic park€ 75,00
O. Kokmeijer - Nederlandse editie Met handtekenning !! 2011
€ 15,00
Ophalen of Verzenden
470sinds 8 mar. '24, 13:08
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2007
AuteurO. Kokmeijer; A. Speelman; J. Geldermans
Productnummer (ISBN)9789058562203
Beschrijving
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 144
Contributors: J. Luyten; S. Verheye; O. Chenoix
Culinair genieten op 'hoog' niveau, dat kan volop in het luxueuze en stijlvolle sterrenrestaurant Ciel Bleu, op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam.
Executive Chef Onno Kokmeijer en zijn team verwennen hun gasten met een persoonlijke interpretatie van de Franse keuken die ze omlijsten met regionale toetsen.
Samen met zijn souschef Arjan gaat Onno bij bekende en bevriende telers op zoek naar de beste kwaliteit Opperdoezer Ronde, vergeten groenten en Waterlandvlees.
Met vishandel van As trekken ze naar Schotland voor de lekkerste zalm en schaaldieren.
Al deze terroirproducten worden in de keuken van Ciel Bleu met een snufje inventiviteit verwerkt tot 'hemelse' gerechten. Een vijftigtal van deze smaakvolle creaties worden in deze publicatie piekfijn toegelicht en prachtig gefotografeerd.
Boek is met handtekenning + boek unilever van het zelfde jaar met intervieuw
Aantal pagina's: 144
Contributors: J. Luyten; S. Verheye; O. Chenoix
Culinair genieten op 'hoog' niveau, dat kan volop in het luxueuze en stijlvolle sterrenrestaurant Ciel Bleu, op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam.
Executive Chef Onno Kokmeijer en zijn team verwennen hun gasten met een persoonlijke interpretatie van de Franse keuken die ze omlijsten met regionale toetsen.
Samen met zijn souschef Arjan gaat Onno bij bekende en bevriende telers op zoek naar de beste kwaliteit Opperdoezer Ronde, vergeten groenten en Waterlandvlees.
Met vishandel van As trekken ze naar Schotland voor de lekkerste zalm en schaaldieren.
Al deze terroirproducten worden in de keuken van Ciel Bleu met een snufje inventiviteit verwerkt tot 'hemelse' gerechten. Een vijftigtal van deze smaakvolle creaties worden in deze publicatie piekfijn toegelicht en prachtig gefotografeerd.
Boek is met handtekenning + boek unilever van het zelfde jaar met intervieuw
Advertentienummer: m2090156780
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenlisa kookt in Kookboekenikea karlstad hoesvolierevogels in Overige Vogelscarbon wielen in Wielrennenmax verstappen 1 18 in 1:18faktum deur