Goed bemannen - Joyce Sleightholme Bieden
China Modern - Ching-He Huang
Bieden
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,50
140sinds 18 mar. '24, 00:30
Kenmerken
Beschrijving
China Modern - Ching-He Huang
100 Recepten Voor De Eenentwintigste Eeuw.
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V. 2006.
Samenvatting:
Ching-He Huang, de rijzende ster van de Chinese keuken, blaast met haar culinaire ervaring klassieke gerechten nieuw leven in en creëert zelf moderne recepten.
Moderne Chinese gerechten zijn totaal anders dan de traditionele klassiekers die we bij de afhaalchinees bestellen. Nu China de deur naar het Westen en de rest van Zuidoost-Azië heeft geopend, is ook het effect op de culinaire tradities merkbaar. Hierdoor is een nieuwe en verrassende keuken ontstaan, eentje die zich nog het best laat omschrijven als fusionkeuken.
In China Modern verkent Ching-He Huang die nieuwe invloeden en tart zij de conventionele opvattingen over Chinees eten. Ze laat zien hoe gerechten zich hebben ontwikkeld, geïnspireerd door Japan, Thailand en Vietnam en ook Europa. Zo is Chings versie van Pekingeend een combinatie van de klassieke Chinese bereiding en een traditionele Japanse presentatie. Behalve de ontwikkeling naar gezondere bereidingswijzen; zoals stomen, koken en grillen in plaats van frituren, laat Ching in dit boek ook zien welke gerechten de mensen in de minder bekende provincies van China, zoals Hunan en Sichuan, thuis klaarmaken. Dit boek bevat ruim 100 eenvoudige maar heerlijke recepten, overgoten met Chings passie en humor.
China Modern is een opwindende culinaire reis, waarop Ching u met stijl, humor en warmte voorgaat. Dit is vernieuwend koken op zijn best!
160 Pagina’s met kleuren foto’s.
Softcover met flappen.
Geen leesrimpel.
24,1 x 24 x 1,5 cm
160 pagina's
ISBN13: 9789059561779.
In nieuw staat.
Verzendkosten koper 4,50
100 Recepten Voor De Eenentwintigste Eeuw.
Uitgever: Fontaine Uitgevers B.V. 2006.
Samenvatting:
Ching-He Huang, de rijzende ster van de Chinese keuken, blaast met haar culinaire ervaring klassieke gerechten nieuw leven in en creëert zelf moderne recepten.
Moderne Chinese gerechten zijn totaal anders dan de traditionele klassiekers die we bij de afhaalchinees bestellen. Nu China de deur naar het Westen en de rest van Zuidoost-Azië heeft geopend, is ook het effect op de culinaire tradities merkbaar. Hierdoor is een nieuwe en verrassende keuken ontstaan, eentje die zich nog het best laat omschrijven als fusionkeuken.
In China Modern verkent Ching-He Huang die nieuwe invloeden en tart zij de conventionele opvattingen over Chinees eten. Ze laat zien hoe gerechten zich hebben ontwikkeld, geïnspireerd door Japan, Thailand en Vietnam en ook Europa. Zo is Chings versie van Pekingeend een combinatie van de klassieke Chinese bereiding en een traditionele Japanse presentatie. Behalve de ontwikkeling naar gezondere bereidingswijzen; zoals stomen, koken en grillen in plaats van frituren, laat Ching in dit boek ook zien welke gerechten de mensen in de minder bekende provincies van China, zoals Hunan en Sichuan, thuis klaarmaken. Dit boek bevat ruim 100 eenvoudige maar heerlijke recepten, overgoten met Chings passie en humor.
China Modern is een opwindende culinaire reis, waarop Ching u met stijl, humor en warmte voorgaat. Dit is vernieuwend koken op zijn best!
160 Pagina’s met kleuren foto’s.
Softcover met flappen.
Geen leesrimpel.
24,1 x 24 x 1,5 cm
160 pagina's
ISBN13: 9789059561779.
In nieuw staat.
Verzendkosten koper 4,50
Advertentienummer: m2093899979
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenching-he huangkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekendji mavic airrattenkooi accessoireshonda cb 900 bol dorarmsteun opel mokkawitte emmer