Joanna Farrow - Chef school

€ 5,00
Ophalen of Verzenden
160sinds 24 mar. '24, 08:28
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2009
AuteurJoanna Farrow

Beschrijving

Ondertitel: stap voor stap technieken en basisrecepten - leer koken als een professional

Taal: Nederlands; Vlaams

Aantal pagina's: 256

Contributors: Nicola Hill; Akkie de Jong; Stephen Conroy

Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta’s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.
Advertentienummer: m2096216758