28 DAGEN DETOX DIEET, NIELS BOSMAN€ 22,50
DE KRACHT VAN KRUIDEN, PETER LUTE, 100% NIEUWSTAAT.
€ 19,50
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 3,95
Thuisbezorgd voor € 4,25
950sinds 24 mar. '24, 11:38
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
TypeOverige typen
Jaar (oorspr.)2017
AuteurPeter Lute
Beschrijving
DE KRACHT VAN KRUIDEN, AUTEUR PETER LUTE.
ISBN: 9789048836307.
Nederlands.
Hardcover.
april 2017.
208 pagina's.
100% nieuwstaat.
Geen beschadigingen, vlekken etc.
Hardcover 100%.
Cadeau gekregen, blijft in de kast staan.
Het boek is nieuw niet meer leverbaar.
prijs €19,50.
Verzendkosten zijn voor rekening koper volgens tarief vervoerders (brievenbuspost met code). Verzenden is voor risico koper.
Samenvatting:
Een perfect gegaard stukje vlees of vis is natuurlijk een genot, maar de echte nuance breng je aan met kruiden en specerijen. Daarmee kun je oneindige smaaklagen bouwen.'
Kruiden en specerijen zijn de gangmakers van het feest, ze geven diepgang en kleur aan je gerechten.
De ene keer subtiel, onderhuids, zacht zingend op de achtergrond. Dan weer fris, knallend en doeltreffend. In dit boek ontleedt chef-kok Peter Lute smaak en geur aan de hand van zijn favoriete kruiden en specerijen. Met aanstekelijk enthousiasme deelt hij zijn smaakherinneringen. Aan de hand van 50 recepten leert hij je hoe je het beste uit kruiden en specerijen haalt.
ISBN: 9789048836307.
Nederlands.
Hardcover.
april 2017.
208 pagina's.
100% nieuwstaat.
Geen beschadigingen, vlekken etc.
Hardcover 100%.
Cadeau gekregen, blijft in de kast staan.
Het boek is nieuw niet meer leverbaar.
prijs €19,50.
Verzendkosten zijn voor rekening koper volgens tarief vervoerders (brievenbuspost met code). Verzenden is voor risico koper.
Samenvatting:
Een perfect gegaard stukje vlees of vis is natuurlijk een genot, maar de echte nuance breng je aan met kruiden en specerijen. Daarmee kun je oneindige smaaklagen bouwen.'
Kruiden en specerijen zijn de gangmakers van het feest, ze geven diepgang en kleur aan je gerechten.
De ene keer subtiel, onderhuids, zacht zingend op de achtergrond. Dan weer fris, knallend en doeltreffend. In dit boek ontleedt chef-kok Peter Lute smaak en geur aan de hand van zijn favoriete kruiden en specerijen. Met aanstekelijk enthousiasme deelt hij zijn smaakherinneringen. Aan de hand van 50 recepten leert hij je hoe je het beste uit kruiden en specerijen haalt.
Advertentienummer: m2096309462
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenlisa kookt in Kookboekentraphekje overloop 2 trappenklm kerstverstralers 24 volt3 luik vliegtuigbens in Huis en Inrichting