GEDRAG IN ORGANISATIES - Robbins / Judge (2019)€ 7,00
LONNY's RIJSTTAFEL - Lonny Gerungan (hardcover)
€ 12,50
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,25
522sinds 25 mar. '24, 18:58
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
KeukenAzië en Oosters
Beschrijving
Al mijn boeken en CD's hebben een VASTE prijs.
Op lagere biedingen wordt daarom niet gereageerd.
LONNY's RIJSTTAFEL - Lonny Gerungan (hardcover)
100 recepten om mee te variëren
De rijsttafel is een culinaire erfenis van het koloniale verleden van Nederland en is in de loop der tijd een internationaal begrip geworden.
In Lonny's rijsttafel vertelt auteur Lonny Gerungan over de historie en het ontstaan van de rijsttafel. Hij legt uit hoe een echte rijsttafel wordt samengesteld, welke gerechten er dienen te worden geserveerd en welke de ideale combinaties vormen voor een geslaagd rijsttafeldiner.
Voor de samenstelling van dit boek selecteerde Lonny een honderdtal gerechten uit de authentieke Indonesische en Indische keuken, waarbij hij rekening hield met de verkrijgbaarheid van de exotische kruiden, specerijen en groenten in ons land.
Deze worden in dit boek uitgebreid beschreven. U hoeft geen geoefende kok te zijn om aan de hand van de recepten een aantal exotische gerechten te bereiden, waarmee u familie en vrienden een verrassende rijsttafel kunt serveren.
Lonny Gerungan, geboren en getogen in Indonesië, is de specialist van de Indonesische keuken. Hij schreef verschillende boeken over de keuken van zijn geboorteland en besteedde in zijn culinaire televisieseries ook uitgebreid aandacht aan deze authentieke keuken. Om de culinaire cultuur van Indonesië niet verloren te laten gaan geeft Lonny Gerungan bovendien regelmatig kookdemonstraties, workshops en masterclasses.
Hardcover uitgave van Fontaine, 2006, 160 pag.
NIEUWSTAAT, niet gebruikt
Verzendkosten 4,25
VASTE prijs € 12,50 excl.
Op lagere biedingen wordt daarom niet gereageerd.
LONNY's RIJSTTAFEL - Lonny Gerungan (hardcover)
100 recepten om mee te variëren
De rijsttafel is een culinaire erfenis van het koloniale verleden van Nederland en is in de loop der tijd een internationaal begrip geworden.
In Lonny's rijsttafel vertelt auteur Lonny Gerungan over de historie en het ontstaan van de rijsttafel. Hij legt uit hoe een echte rijsttafel wordt samengesteld, welke gerechten er dienen te worden geserveerd en welke de ideale combinaties vormen voor een geslaagd rijsttafeldiner.
Voor de samenstelling van dit boek selecteerde Lonny een honderdtal gerechten uit de authentieke Indonesische en Indische keuken, waarbij hij rekening hield met de verkrijgbaarheid van de exotische kruiden, specerijen en groenten in ons land.
Deze worden in dit boek uitgebreid beschreven. U hoeft geen geoefende kok te zijn om aan de hand van de recepten een aantal exotische gerechten te bereiden, waarmee u familie en vrienden een verrassende rijsttafel kunt serveren.
Lonny Gerungan, geboren en getogen in Indonesië, is de specialist van de Indonesische keuken. Hij schreef verschillende boeken over de keuken van zijn geboorteland en besteedde in zijn culinaire televisieseries ook uitgebreid aandacht aan deze authentieke keuken. Om de culinaire cultuur van Indonesië niet verloren te laten gaan geeft Lonny Gerungan bovendien regelmatig kookdemonstraties, workshops en masterclasses.
Hardcover uitgave van Fontaine, 2006, 160 pag.
NIEUWSTAAT, niet gebruikt
Verzendkosten 4,25
VASTE prijs € 12,50 excl.
Advertentienummer: m2096917238
Populaire zoektermen
lonny gerungan in Kookboekenlonnyoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenmelkmachine in Overige Dieren-accessoiresplaymobil 70088scooby doo funkodorcas in Antiek en Kunstthermostaat honeywell evohome