Valentijn Dirks - Over rot kookboek

€ 25,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
11111sinds 15 apr. '24, 15:19
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2015
AuteurValentijn Dirks; Meneer Wateetons; Jessica Lek

Beschrijving

Ondertitel: het handboek over fermenteren

Taal: Nederlands; Vlaams

Aantal pagina's: 240

Contributors: Maarten Brunsveld; Jacques Hermus

Zonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot 's avonds een plakje worst met een biertje voor de buis. Alles is fermenteren.

Meneer Wateetons neemt je mee in deze wondere wereld van voedselveranderende microben. Over rot - vlot en met humor geschreven - is het resultaat van degelijk onderzoek en beschrijft alle facetten van het fermenteren. Het is daarmee hét fermentatiehandboek voor de hobbykok (én professional) en laat je stap-voor-stap zien hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om thuis zelf aan de slag te gaan: brouw je eigen bier, cider, wijn, leer Thaise vissaus of Indonesische tempeh bereiden, maak je eigen schimmelkaas voor op een plak zuurdesembrood en verras je tafelgenoten met een duizendjarig ei bij hun gefermenteerde thee.

Uiteraard leert Meneer Wateetons je hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatie- benodigdh...
Advertentienummer: m2104510362