Le Cordon Bleu - Handboek Kooktechnieken (Hardcover binding)

€ 9,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 3,99 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
161sinds 26 apr. '24, 15:47
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
KeukenFrankrijk
Jaar (oorspr.)2011
AuteurJeni Wright
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Taart, Gebak en Desserts, Overige typen

Beschrijving

ALTIJD GOEDKOPER DAN DE BOEKENBALIE, BOL EN DE SLEGTE!

Le Cordon Blue: Handboek Kooktechnieken
Uit de keukern van 's werelds beroemdste kookopleiding: de geheimen van meer dan 700 essentiële basistechnieken om gerechten voor te bereiden en te koken, stap-voor-stap in beeld gebracht, met aanwijzingen en tips van experts, recepten van topkoks en afbeeldingen van adembenemende gerechten.

352 pag.
Advertentienummer: m2108428987