L. Knox - Vlees, wild en gevogelte

Bieden
Ophalen of Verzenden
510sinds 29 apr. '24, 11:20
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2005
AuteurL. Knox; K. Richmond

Beschrijving

Taal: Nederlands; Vlaams

Aantal pagina's: 256

Contributors: N. Nieland

EEN PRAKTISCHE HANDLEIDING VOOR HET BEREIDEN VAN
VLEES, WILD & GEVOGELTE
Technieken en tips voor elke (voor)bereidinsswijze, van fijnhakken, vullen en
opbinden tot roerbakken, braden en roosteren, met adviezen voor de beste
bereiding van verschillende stukken vlees
Meer dan 100 inspirerende recepten uit alle windstreken, ge ustreerd met prachtige foto's
Bevat klassieke gerechten als gebraden lamsbout, coq au vin en beef Wellington,
naast intrigerende schotels als spiesjes van wild zwijn met gembersaus en
kangoeroe met een saus van chilipepers met tamarinde
Elk recept is voorzien van stap-voor-stapinstructies in kleur
Recepten voor elke gelegenheid, van een eenvoudig ontbijt tot een doordeweekse maaltijd, van brunches tot lunches en van een intiem diner tot een groots eetfestijn
Advertentienummer: m2109369468