G. de la Bedoyere - De Romeinen voor Dummies€ 5,00
Claudia Lenz - Kooktechnieken
€ 7,50
Ophalen of Verzenden
170sinds 7 mei. '24, 16:47
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2013
AuteurClaudia Lenz; Claudia Bruckmann
Beschrijving
Ondertitel: meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd. Van eieren pocheren tot rollades bereiden. Basiskookboek
Taal: Nederlands; Vlaams
Contributors: Teubner Foodfoto; Yvonne van 't Hul-Aalders; Dorothee Godert
Het complete naslagwerk voor elke kok - Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd
In dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto's. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingrediënten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert... Bovendien bevat dit handboek een extra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken.
Kortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst!
Taal: Nederlands; Vlaams
Contributors: Teubner Foodfoto; Yvonne van 't Hul-Aalders; Dorothee Godert
Het complete naslagwerk voor elke kok - Meer dan 1200 werkwijzen eenvoudig uitgelegd
In dit lijvige handboek vindt u meer dan 1200 werkwijzen die stap voor stap worden beschreven aan de hand van duidelijke foto's. De technieken voor de voorbereiding en verwerking van de ingrediënten zijn ondergebracht in verschillende hoofdstukken van A tot Z: groenten, fruit, eieren en zuivelproducten, vis en zeevruchten, vlees, gevogelte en wild, pasta en granen, kruiden en specerijen. Zo leest u onder andere hoe u artisjokken bereidt, de pitjes uit een granaatappel verwijdert, zalm fileert, oesters openmaakt en een wildbout lardeert... Bovendien bevat dit handboek een extra hoofdstuk waarin de bereiding van de belangrijkste fonds en sauzen wordt besproken.
Kortom, een keukenbijbel voor alle liefhebbers van de kookkunst!
Advertentienummer: m2112559338
Populaire zoektermen
claudia roden in Kookboekenoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenlisa kookt in Kookboekenwhaly 210idance blaster 200werptent in Tentenriviera maison parasol in Tuin en Terrasopel manta in Overige Auto diversen