Tarantino special edition boxset€ 5,00
Joanna Farrow - Chef school
€ 10,00
Ophalen of Verzenden
60sinds 15 mei. '24, 09:21
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2009
AuteurJoanna Farrow
Beschrijving
Ondertitel: stap voor stap technieken en basisrecepten - leer koken als een professional
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 256
Contributors: Nicola Hill; Akkie de Jong; Stephen Conroy
Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pastas, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.
Advertentienummer: m2115199887
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekengordon ramsay koken als een chef in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenbalenciaga in Hoeden en Pettenkettingzaag stihl 023vito deur 638volvo schakelaar in Vrachtwagen-onderdelenrenovatieplaat in Isolatie en Afdichting