LP - Antonio Vivaldi - De Vier Jaargetijden - Monique Frasca€ 7,00
De keuken van Frankrijk
Zie omschrijving
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,50
80sinds 20 mei. '24, 19:50
Kenmerken
ConditieNieuw
KeukenFrankrijk
Beschrijving
Beverly Leblanc.
.
De Franse keuken is een waar genoegen voor iedereen die van koken en lekker eten houdt.
De authentieke recepten in dit boek drukken de essentie van koken op zijn Frans uit: de beste ingrediënten bij elkaar zoeken en deze op eenvoudige wijze en met stijl verwerken.
Of u nu een feestmaal of een gezellige familiemaaltijd bereidt, met deze recepten zet u de eerlijke smaken van Frankrijk op tafel.
De Franse keuken wordt gezien als de bakermat van onze kookkunst. Recepten voor klassieke gerechten waarvan veel ook bij ons bekend zijn, zoals quiche Lorraine, uiensoep, coq au vin, tapenade, crepe Suzette en vele anderen.
Typisch voor de Franse keuken is de regionale diversiteit en het gebruik van verse en kwalitatief goede ingrediënten.
De receptuur is puntsgewijs en duidelijk, voorzien van een toelichting en extra tips.
De auteur, culinair deskundig schrijver, verzamelde de authentieke recepten tijdens reizen door het land en geeft een goede inleiding over de Franse keuken en de regionale kenmerken veelal gebaseerd op de producten uit die streek.
Mooie verzorgde uitgave met van elk gerecht een kleurenfoto, vaak uitgebreid met instructiefoto's en aangevuld met sfeerfoto's van minder en meer bekende plekken in Frankrijk.
Met uitgebreid register.
hardcover met omslag, NIEUW BOEK, 21 x 26 cm., 256 pagina's.
€ 10,00 exclusief verzenden
.
De Franse keuken is een waar genoegen voor iedereen die van koken en lekker eten houdt.
De authentieke recepten in dit boek drukken de essentie van koken op zijn Frans uit: de beste ingrediënten bij elkaar zoeken en deze op eenvoudige wijze en met stijl verwerken.
Of u nu een feestmaal of een gezellige familiemaaltijd bereidt, met deze recepten zet u de eerlijke smaken van Frankrijk op tafel.
De Franse keuken wordt gezien als de bakermat van onze kookkunst. Recepten voor klassieke gerechten waarvan veel ook bij ons bekend zijn, zoals quiche Lorraine, uiensoep, coq au vin, tapenade, crepe Suzette en vele anderen.
Typisch voor de Franse keuken is de regionale diversiteit en het gebruik van verse en kwalitatief goede ingrediënten.
De receptuur is puntsgewijs en duidelijk, voorzien van een toelichting en extra tips.
De auteur, culinair deskundig schrijver, verzamelde de authentieke recepten tijdens reizen door het land en geeft een goede inleiding over de Franse keuken en de regionale kenmerken veelal gebaseerd op de producten uit die streek.
Mooie verzorgde uitgave met van elk gerecht een kleurenfoto, vaak uitgebreid met instructiefoto's en aangevuld met sfeerfoto's van minder en meer bekende plekken in Frankrijk.
Met uitgebreid register.
hardcover met omslag, NIEUW BOEK, 21 x 26 cm., 256 pagina's.
€ 10,00 exclusief verzenden
Advertentienummer: m2117275482
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekensterk in de keuken kookboek in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekensterk in de keuken boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenschaatsen kopen alphen aan den rijnmotor 300ccteddy jas panterhoge houten bloempotking louie gina dress