WEBER SMOKEY JOE APPLEGREEN TAFELMODEL BARBECUE OP KOLEN SETBieden
NIEUW BBQ WEBER KOOKBOEK: Webers Vers van de grill !
Bieden
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
271sinds 21 mei. '24, 16:56
Kenmerken
ConditieNieuw
KeukenEuropa
Jaar (oorspr.)2003
AuteurMatthew Drennan
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Tapas, Hapjes en Dim Sum, Overige typen
Beschrijving
Splinternieuw BBQ kookboek cadeau gekregen maar helaas nooit gebruikt omdat ik niet houd van BBQ.
Weber's Vers van de grill (Matthew Drennan)
De mediterrane barbecue
Vers, verrukkelijk en heet, van de smaak van verse trostomaten uit eigen tuin tot aan kip kebab sissend op de grill, deze 130 geweldige barbecuerecepten bieden u de beste manier om de smaken van verse ingrediënten tot hun recht te laten komen. 130 gerechten geïnspireerd op de mediterrane manier van leven, waar de tijd stil lijkt te staan, eten een sociale bezigheid is en het eten verrukkelijk smaakt.
Weber's Vers van de grill bevat onweerstaanbare gerechten en brengt de mediterrane manier van leven bij u thuis. De heldere stap voor stap instructies maken het mogelijk een perfecte mediterrane barbecue te organiseren voor twee personen of een heel gezelschap.
Barbecue- en grillrecepten voor gebruik op de Webergrill, die met het koepelvormige deksel, bruikbaar in iedere weersomstandigheid.
Vooraf informatie over allerlei ingrediënten en smaakmakers voor mediterrane gerechten. Recepten voor boters, marinades en sauzen, chutney's enz. Met barbecuerecepten voor vis, gevogelte, vlees, groenten en voor salades als bijgerecht.
Het boek wordt afgesloten met basisinformatie voor het gebruik van houtskool- en gasbarbecues, het roken van voedsel, de diverse bereidingsmanieren met deze barbecues en informatie over het onderhoud. Hierna voor vis, gevogelte, rund-, lams- en varkensvlees en groenten algemene informatie over het roosteren met schema's voor diverse onderdelen (filets, met bot, pootjes, burgers enz.), diktes of gewicht, bereidingstijd en bereidingsmethodes met aandacht voor kerntemperaturen voor gevogelte, varkensvlees enz. Overzichtelijke receptindeling, opgave voor houtskool- en gasbarbecues, kooktijden, genummerde handelingen en extra productinformatie. Geïllustreerd met sfeervolle gerechtfoto's in kleur.
Gebonden, 208 pag., geïllustreerd,
registreer Uitg. Tirion, 2003
ISBN 9789043904643/9043904643
Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd.
Ik heb ook nog een ander splinternieuw BBQ kookboek te koop zie mijn andere advertenties.
Weber's Vers van de grill (Matthew Drennan)
De mediterrane barbecue
Vers, verrukkelijk en heet, van de smaak van verse trostomaten uit eigen tuin tot aan kip kebab sissend op de grill, deze 130 geweldige barbecuerecepten bieden u de beste manier om de smaken van verse ingrediënten tot hun recht te laten komen. 130 gerechten geïnspireerd op de mediterrane manier van leven, waar de tijd stil lijkt te staan, eten een sociale bezigheid is en het eten verrukkelijk smaakt.
Weber's Vers van de grill bevat onweerstaanbare gerechten en brengt de mediterrane manier van leven bij u thuis. De heldere stap voor stap instructies maken het mogelijk een perfecte mediterrane barbecue te organiseren voor twee personen of een heel gezelschap.
Barbecue- en grillrecepten voor gebruik op de Webergrill, die met het koepelvormige deksel, bruikbaar in iedere weersomstandigheid.
Vooraf informatie over allerlei ingrediënten en smaakmakers voor mediterrane gerechten. Recepten voor boters, marinades en sauzen, chutney's enz. Met barbecuerecepten voor vis, gevogelte, vlees, groenten en voor salades als bijgerecht.
Het boek wordt afgesloten met basisinformatie voor het gebruik van houtskool- en gasbarbecues, het roken van voedsel, de diverse bereidingsmanieren met deze barbecues en informatie over het onderhoud. Hierna voor vis, gevogelte, rund-, lams- en varkensvlees en groenten algemene informatie over het roosteren met schema's voor diverse onderdelen (filets, met bot, pootjes, burgers enz.), diktes of gewicht, bereidingstijd en bereidingsmethodes met aandacht voor kerntemperaturen voor gevogelte, varkensvlees enz. Overzichtelijke receptindeling, opgave voor houtskool- en gasbarbecues, kooktijden, genummerde handelingen en extra productinformatie. Geïllustreerd met sfeervolle gerechtfoto's in kleur.
Gebonden, 208 pag., geïllustreerd,
registreer Uitg. Tirion, 2003
ISBN 9789043904643/9043904643
Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd.
Ik heb ook nog een ander splinternieuw BBQ kookboek te koop zie mijn andere advertenties.
Advertentienummer: m2117551165
Populaire zoektermen
wannee kookboek in Kookboekenkeijner kookboek in Kookboekensnelkookpan kookboek in Kookboekenkookboek amsterdamse huishoudschool wannee in Kookboekenleffe kookboek in Kookboekenoma keasberry in Kookboekenblauw kookboek in Kookboekenairfryer kookboeksterk in de keuken kookboek in Kookboekenindorock kookboekcon amore kookboek in Kookboekenmargriet kookboekKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenhuisje waxinelichtjemacbook pro m1 16gb 512gbnorah spijkerjasjepandora slangsuriname in Schoolplaten