Hermeneutics an introduction Antony c thiselton€ 25,00
Christophe felder en Camille Lesecq - Gebak
€ 85,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
773sinds 20 jan. '25, 19:25
Kenmerken
Beschrijving
Op bol .com 115€ mag weg voor 85€
Nieuw in de orginele seal ophalen in Gouda of tegen verzend kosten post NL dhl
Ondertitel: de grote klassiekers van de internationale patisserie
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 384
Contributors: Ilse van Huis; Laurent Fau
Christophe Felder en Camille Lesecq, twee ongeëvenaarde patissiers, onthullen in dit boek hun waardevolste geheimen en delen 150 fantastische, creatieve recepten met ons. De grote klassiekers van de Franse en internationale patisserie zijn prachtig vormgegeven en gefotografeerd door Marion Chatelain en Laurent Fau en zijn een ware ode aan de fijnproeverij. Van citroencake tot pavlova en van tarte tatin tot schwarzwalderkirschtorte: met dit boek maakt u patisserie van hoog niveau.Christophe Felder, uitzonderlijk patissier en succesvol auteur in Frankrijk, deelt al jaren zijn kennis met het grote publiek via zijn boeken en workshops. In dit boek werkt hij samen met Camille Lesecq, voormalig chef-patissier bij Le Meurice in Parijs.
Nieuw in de orginele seal ophalen in Gouda of tegen verzend kosten post NL dhl
Ondertitel: de grote klassiekers van de internationale patisserie
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 384
Contributors: Ilse van Huis; Laurent Fau
Christophe Felder en Camille Lesecq, twee ongeëvenaarde patissiers, onthullen in dit boek hun waardevolste geheimen en delen 150 fantastische, creatieve recepten met ons. De grote klassiekers van de Franse en internationale patisserie zijn prachtig vormgegeven en gefotografeerd door Marion Chatelain en Laurent Fau en zijn een ware ode aan de fijnproeverij. Van citroencake tot pavlova en van tarte tatin tot schwarzwalderkirschtorte: met dit boek maakt u patisserie van hoog niveau.Christophe Felder, uitzonderlijk patissier en succesvol auteur in Frankrijk, deelt al jaren zijn kennis met het grote publiek via zijn boeken en workshops. In dit boek werkt hij samen met Camille Lesecq, voormalig chef-patissier bij Le Meurice in Parijs.
Advertentienummer: m2225740562
Populaire zoektermen
christophe felder macaronsoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenair force 1 shadow in Schoenenzonnescherm salepeugeot hobby 600jack russel chihuahua puppies te koopsparta ion accu 36v 14ahcarmageddon 64windsurf zeil 4.2ring met saffierweiland te huur paarden in Dieren en Toebehorenvilleroy en boch servies jaren 70 in Huis en Inrichting