DUUX DXHU01 luchtbevochtiger en -reiniger€ 20,00
Erik van Loo - Sauzen
€ 105,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
1452sinds 3 feb. '25, 15:11
Kenmerken
Beschrijving
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 175
Contributors: Lars Hamer
Saus slaat een brug van hoofdingrediënt naar gerecht, saus is de verbindende schakel tussen wijn en spijs.
Erik van Loo is chef-eigenaar van het gerenommeerde tweesterrenrestaurant Parkheuvel in Rotterdam. Zijn keuken is er een van eerlijke bereidingen, wat je proeft is de beste kwaliteit ingrediënten en pure, echte smaken. De basis van zijn gerechten stoelt op wat Erik zijn 'sauzenstelsel' noemt. Voor hem is saus niet zomaar een smaakverrijker, het is de start en het eind. Zijn sauzen, bouillons, jus en fonds zijn licht en eerlijk en vormen het fundament van zijn signatuurgerechten. Erik: 'Als ik mijn basisstelsel van sauzen niet tot mijn beschikking heb, dan ben ik net zo onthand als een zuurdesembakker zonder moederdeeg.'
Zoals iedere grote kunstenaar teruggrijpt op oude meesters, borduurt chef Van Loo voort op het werk van Auguste Escoffier, een van de grootste chefs uit de Franse keuken. Escoffier: 'Sauzen spelen de hoofdrol in de keuken, fonds vormen de fundamentele basis...
Advertentienummer: m2230913625
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenjbl zuil luidsprekersvuurkorf met roostergolf 7 bluetooth modulewilier gtr teamgel accu campercompressor 30 litervinkenbuurt in Dieren en Toebehorensatelliet vinderkunststof balken in Palen, Balken en Plankensparta e motion c3 in Elektrische fietsen