Compleet klein aquarium Bieden
Bas van Wijngaarden - Vleesbijbel
€ 20,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
1076sinds 20 feb. '25, 12:35
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
TypeOverige typen
Jaar (oorspr.)2017
AuteurBas van Wijngaarden; Gertjan Kiers
Beschrijving
Nieuwprijs 35 euro. Doe een goed bod.
Ondertitel: alles over rund & kalf, varken en lam
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 496
Contributors: Simone van den Berg; Lars Hamer; Suzanne Krom; Tijs Koelemeijer; Meneer Wateetons
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.De conditie is
Ondertitel: alles over rund & kalf, varken en lam
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 496
Contributors: Simone van den Berg; Lars Hamer; Suzanne Krom; Tijs Koelemeijer; Meneer Wateetons
Vleesbijbel is hét naslagwerk voor de vleesliefhebber. Gertjan Kiers leert hoe je kwaliteit herkent, hoe je uitbeent, verdeelt, splitst en bereidt. Je zult lezen over het slachtproces, het rijpen, over mager en vet, over mals of stug. Aan de hand van eenvoudige beschrijvingen en stap-voor-stapfotografie leert deze meesterslager je de kneepjes van het slagersvak en geeft hij zijn favoriete vleesrecepten prijs, variërend in tijd en moeilijkheidsgraad.
Gertjan Kiers is een geboren slager met een zere brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.De conditie is
Advertentienummer: m2237379091
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenaansteker imco in Rookartikelen en Luciferdoosjesdownpipe scirocco 1.4 tsidark flareon 35/82mk 1000 keyboarddewalt body140 skisdevine nordo 12a mkiikoppel zoek koppelpeugeot rcz wit in Peugeothuawei p9 lcd