Stefan Boxy - Just cooking€ 15,00
Bart van Olphen - Visbijbel
€ 20,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
502sinds 21 feb. '25, 15:02
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2014
AuteurBart van Olphen
Beschrijving
Ondertitel: werken met vis
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 496
Visbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren.
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke basistechnieken om vis-, schaal- en schelpsoorten schoon te maken en te bereiden: van kabeljauwwangen snijden, oesters openen en platvis fileren tot tonijnsteak grillen, pijlinktvis bakken en vis roken. De basisbereidingen zijn gelardeerd met praktische vingerwijzingen, klassieke sauzen en traditionele visrecepten uit Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, België en Nederland.
Naast een informatief naslagwerk van de veelvoorkomende soorten op de Europese vismarkt biedt Visbijbel allerhande tips die het maken van een duurzame keuze vereenvoudigen.
- Technieken om vis schoon te maken
- Meer dan 90 basisbereidingen
- Duidelijke stap-voor-stapfoto's
- Koude en warme sauzen
- Traditionele visrecepten
Via de Parijse sterrenkeukens belandde Bart va...
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 496
Visbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van alle gangbare in Europa verkrijgbare en duurzaam gevangen vis, schaal- en schelpdieren.
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke basistechnieken om vis-, schaal- en schelpsoorten schoon te maken en te bereiden: van kabeljauwwangen snijden, oesters openen en platvis fileren tot tonijnsteak grillen, pijlinktvis bakken en vis roken. De basisbereidingen zijn gelardeerd met praktische vingerwijzingen, klassieke sauzen en traditionele visrecepten uit Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Groot-Brittannië, België en Nederland.
Naast een informatief naslagwerk van de veelvoorkomende soorten op de Europese vismarkt biedt Visbijbel allerhande tips die het maken van een duurzame keuze vereenvoudigen.
- Technieken om vis schoon te maken
- Meer dan 90 basisbereidingen
- Duidelijke stap-voor-stapfoto's
- Koude en warme sauzen
- Traditionele visrecepten
Via de Parijse sterrenkeukens belandde Bart va...
Advertentienummer: m2237778763
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenvisbijbel in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenverticuteermachine gebruikt in Verticuteermachinesisabel marant hoodiesilkskinkimberlytoyota hilux 1:43mercury buitenboordmotor 150 pkcamping senseo in Koffiezetapparatenscheerzeep bakjestp10.0-3se-40toon en in Klassiek