Herman, Goossens & Van Damme - Haalbare toprecepten - 2010Bieden
Eke Mariën & Jan Groenewold - Keukenlab - 2019
Bieden
Ophalen of Verzenden
Thuisbezorgd via PostNL voor € 6,95
661sinds 21 feb. '25, 15:13
Kenmerken
ConditieGelezen
KeukenEuropa
Jaar (oorspr.)2019
AuteurEke Mariën & J Groenewold
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Tapas, Hapjes en Dim Sum, Taart, Gebak en Desserts, Overige typen
EigenschappenGezond koken, Vegetarisch
Beschrijving
Eke Mariën & Jan Groenewold - Keukenlab. Word een betere kok door te koken met kennis - Amsterdam, Nijgh & van Ditmar, 2019 - 288p. - Gebonden - 26,5 x 22 x 3 cm. - Circa 1300 gr. - Met register - Paar kleine gebruikssporen, verder in zeer goede staat.
Biedingen via MP.
ALS JE BEGRIJPT WAT ER IN JE PANNEN GEBEURT, WORD JE VANZELF EEN BETERE KOK EN KRIJG JE MEER CONTROLE IN DE KEUKEN.
Met dit idee in hun achterhoofd schreven Eke Mariën en Jan Groenewold dit kookboek. Ze maken in begrijpelijke taal de wetenschap van het koken inzichtelijk en laten zien hoe je de beste resultaten bereikt in je eigen keukenlab. Van het bakken van luchtige briochebroodjes en perfecte friet tot het vangen van aroma's in sauzen en schuimen. Mariën en Groenewold nemen 15 processen die aan de basis liggen van het koken (zoals Maillard-reacties, karamellisatie, verdamping, emulgeren, oxidatie, etc.) onder de loep. De theorie achter deze processen wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden en recepten uitgelegd. Je leert zo precies hoe je je eigen kookresultaten kunt perfectioneren.
Biedingen via MP.
ALS JE BEGRIJPT WAT ER IN JE PANNEN GEBEURT, WORD JE VANZELF EEN BETERE KOK EN KRIJG JE MEER CONTROLE IN DE KEUKEN.
Met dit idee in hun achterhoofd schreven Eke Mariën en Jan Groenewold dit kookboek. Ze maken in begrijpelijke taal de wetenschap van het koken inzichtelijk en laten zien hoe je de beste resultaten bereikt in je eigen keukenlab. Van het bakken van luchtige briochebroodjes en perfecte friet tot het vangen van aroma's in sauzen en schuimen. Mariën en Groenewold nemen 15 processen die aan de basis liggen van het koken (zoals Maillard-reacties, karamellisatie, verdamping, emulgeren, oxidatie, etc.) onder de loep. De theorie achter deze processen wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden en recepten uitgelegd. Je leert zo precies hoe je je eigen kookresultaten kunt perfectioneren.
Advertentienummer: m2237783242
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboeken45 km busjelego jaren 80 in Duplo en Legozelflozer polyester bootrabobank wielerkledingfiets jaren 50opgevoerde scooter kopenmaclura tentaprilia pegaso 650 onderdelenasbak in Militaria, Tweede Wereldoorlogwitte broek in Maat 146