Eke Mariën & Jan Groenewold - Keukenlab - 2019

Bieden
Ophalen of Verzenden
Thuisbezorgd via PostNL voor € 6,95
661sinds 21 feb. '25, 15:13
Deel via
of

Kenmerken

ConditieGelezen
KeukenEuropa
Jaar (oorspr.)2019
AuteurEke Mariën & J Groenewold
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Tapas, Hapjes en Dim Sum, Taart, Gebak en Desserts, Overige typen
EigenschappenGezond koken, Vegetarisch

Beschrijving

Eke Mariën & Jan Groenewold - Keukenlab. Word een betere kok door te koken met kennis - Amsterdam, Nijgh & van Ditmar, 2019 - 288p. - Gebonden - 26,5 x 22 x 3 cm. - Circa 1300 gr. - Met register - Paar kleine gebruikssporen, verder in zeer goede staat.

Biedingen via MP.

ALS JE BEGRIJPT WAT ER IN JE PANNEN GEBEURT, WORD JE VANZELF EEN BETERE KOK EN KRIJG JE MEER CONTROLE IN DE KEUKEN.

Met dit idee in hun achterhoofd schreven Eke Mariën en Jan Groenewold dit kookboek. Ze maken in begrijpelijke taal de wetenschap van het koken inzichtelijk en laten zien hoe je de beste resultaten bereikt in je eigen keukenlab. Van het bakken van luchtige briochebroodjes en perfecte friet tot het vangen van aroma's in sauzen en schuimen. Mariën en Groenewold nemen 15 processen die aan de basis liggen van het koken (zoals Maillard-reacties, karamellisatie, verdamping, emulgeren, oxidatie, etc.) onder de loep. De theorie achter deze processen wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden en recepten uitgelegd. Je leert zo precies hoe je je eigen kookresultaten kunt perfectioneren.
Advertentienummer: m2237783242