Eggchair€ 10,00
Richard Caroll - Barbecue
€ 2,50
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
160sinds 23 feb. '25, 15:05
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2007
AuteurRichard Caroll
Beschrijving
Ondertitel: voor elke gelegenheid
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 256
Contributors: Brent Parker Jones
Barbecuen is al lang niet meer een primitieve manier om vlees boven vuur te bereiden. Sterker nog: barbecuen heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ware culinaire kunstvorm! Ontwikkelingen binnen het barbecuen hebben geleid tot nuances in de smaak van vlees, vis, groenten en fruit die ook hun weg hebben gevonden naar de beste Europese restaurants.
Vuur, dat meestal een vernietigend effect heeft, geeft koken juist creatieve kracht; het kringelende nevenproduct, rook, voegt een heel nieuwe dimensie toe aan de smaaksensaties van het verhemelte.
Barbecuen, grillen en roken zijn de drie belangrijkste technieken die eigenlijk niet met elkaar verward moeten worden, omdat ze elk een heel eigen smaak opleveren. Experimenteren met deze drie bereidingsmanieren en met het gebruiken van kruiden, marinades en sauzen is waar het allemaal om draait bij het betere barbecuekoken!
In dit boek vindt u meer dan honderd zinneprikkelende barbecuerecepten waarmee u exquise gerec...
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 256
Contributors: Brent Parker Jones
Barbecuen is al lang niet meer een primitieve manier om vlees boven vuur te bereiden. Sterker nog: barbecuen heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een ware culinaire kunstvorm! Ontwikkelingen binnen het barbecuen hebben geleid tot nuances in de smaak van vlees, vis, groenten en fruit die ook hun weg hebben gevonden naar de beste Europese restaurants.
Vuur, dat meestal een vernietigend effect heeft, geeft koken juist creatieve kracht; het kringelende nevenproduct, rook, voegt een heel nieuwe dimensie toe aan de smaaksensaties van het verhemelte.
Barbecuen, grillen en roken zijn de drie belangrijkste technieken die eigenlijk niet met elkaar verward moeten worden, omdat ze elk een heel eigen smaak opleveren. Experimenteren met deze drie bereidingsmanieren en met het gebruiken van kruiden, marinades en sauzen is waar het allemaal om draait bij het betere barbecuekoken!
In dit boek vindt u meer dan honderd zinneprikkelende barbecuerecepten waarmee u exquise gerec...
Advertentienummer: m2238638554
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekensims ps3zonnebank opkoperfimi palm kopenaudi q5 airbagplaymobil 6871bmw loop sloopzara broek met joggertailleasus zenfone 9 kopenopelvivaro in Spiegelslampvoet porselein