Anna Spreng - Compleet handboek inmaken en bewaren

€ 60,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
522sinds 24 feb. '25, 15:23
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2011
AuteurAnna Spreng; Margrit Buhler

Beschrijving

Taal: Nederlands; Vlaams

Aantal pagina's: 119

Contributors: Nynke Goinga

De smaak van zongerijpte producten uit de volle grond is niet te overtreffen. Om gedurende het hele jaar van die natuurlijke smaak te kunnen genieten, kunt u verse groenten, vruchten en kruiden op verschillende manieren inmaken. In dit boek worden tal van inmaakmethoden, zoals kokend vullen, steriliseren, melkzuurgisting, drogen en diepvriezen stap voor stap uitgelegd. Bovendien krijgt u een heleboel heerlijke inmaakrecepten, zodat u een grote oogst uit uw eigen tuin of een goede seizoensaanbieding uit de winkel lange tijd kunt bewaren.- Vul uw voorraadkast met de heerlijkste zoetigheden, zoals jam, gelei, sappen en siroop, maar ook huisgemaakte tomatenpuree of zoetzure chutneys.- Leg uw verse augurken en champignons in in azijn en maak uw eigen zuurkool en mixed pickles door melkzuurgisting.- Droog uw vruchten en groenten om de smaak te bewaren, en gebruik de lekkerste kruiden om olie, azijn en zout te aromatiseren.

🥕 Leuk boek over inmaken en bewaren.
Er worden hier en daar wat oudere ingrediënten beschreven. Nog in hele goede staat! Onlangs nog te koop op internet voor €89,95.
Advertentienummer: m2239020225