Sous vide - Hubertus Tzschirner en Thomas A. Vilgis

€ 14,50
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 3,80
800sinds 27 feb. '25, 20:03
Deel via
of

Kenmerken

ConditieNieuw

Beschrijving

Sous vide - Hubertus Tzschirner en Thomas A. Vilgis

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.

Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen 'onder vacuüm' geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.

Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.

ISBN 9789048309085

Uitg. Veltman in 2013
Hardcover. Afm. 200 x 275 x 10 mm. 255 pag.
Gewicht 1675 gram
Ongelezen nieuw boek

Zie ook mijn andere advertenties
Advertentienummer: m2240187470