Oude bekenden. Sprookjes naverteld door N. Van Hichtum€ 4,50
Michiel Bussink - Deventer kookboek
€ 6,00
Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
480sinds 4 mar. '25, 11:59
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2012
AuteurMichiel Bussink
Beschrijving
Ondertitel: culinaire geschiedenis van koek tot keizersmaal
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 144
Contributors: José Coppes; Emma Woudenberg
Boek in nieuwstaat , zie de foto's. Prijs op internet van 11 tot 25 euro hier voor 6 euro . Verzendkosten 4,25 met PostNL thuisbezorgd ( wel heb ik uw naam en adres nodig )
Deventer, dat is koek, tot op de dag van vandaag. Maar er werd en wordt daarnaast heel veel ander lekkers klaargemaakt én opgegeten in de Hanzestad. Wat at Erasmus tijdens zijn leerjaren op de Latijnse school? Hoe smaakten de worstjes die in de meer dan honderdjarige geschiedenis van de slagersfabriek van Stegeman werden gemaakt? Wat leerden al die generaties studentes koken op de Rijkslandbouwhuishoudschool, voordat ze Nederland en de wereld over zwermden om anderen het koken bij te brengen? En wat maken de huidige beste restaurants van Deventer allemaal klaar van de groenten, zuivel, vlees die het omringende Sallandse land voortbrengen?
Het Groot Deventer Kookboek is een smakelijk reis door de tijd, met recepten als reisleider. Van vissoep uit de Hanzetijd via de klassieke appeltaarten van de 'Rollepoezen' tot de gerookte Sallandse asperges met jonge Terwolde kaas op de hedendaagse menukaarten: het Deventer van vroeger en nu
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 144
Contributors: José Coppes; Emma Woudenberg
Boek in nieuwstaat , zie de foto's. Prijs op internet van 11 tot 25 euro hier voor 6 euro . Verzendkosten 4,25 met PostNL thuisbezorgd ( wel heb ik uw naam en adres nodig )
Deventer, dat is koek, tot op de dag van vandaag. Maar er werd en wordt daarnaast heel veel ander lekkers klaargemaakt én opgegeten in de Hanzestad. Wat at Erasmus tijdens zijn leerjaren op de Latijnse school? Hoe smaakten de worstjes die in de meer dan honderdjarige geschiedenis van de slagersfabriek van Stegeman werden gemaakt? Wat leerden al die generaties studentes koken op de Rijkslandbouwhuishoudschool, voordat ze Nederland en de wereld over zwermden om anderen het koken bij te brengen? En wat maken de huidige beste restaurants van Deventer allemaal klaar van de groenten, zuivel, vlees die het omringende Sallandse land voortbrengen?
Het Groot Deventer Kookboek is een smakelijk reis door de tijd, met recepten als reisleider. Van vissoep uit de Hanzetijd via de klassieke appeltaarten van de 'Rollepoezen' tot de gerookte Sallandse asperges met jonge Terwolde kaas op de hedendaagse menukaarten: het Deventer van vroeger en nu
Advertentienummer: m2241782682
Populaire zoektermen
wannee kookboek in Kookboekenkeijner kookboek in Kookboekensnelkookpan kookboek in Kookboekenkookboek amsterdamse huishoudschool wannee in Kookboekenleffe kookboek in Kookboekenoma keasberry in Kookboekenblauw kookboek in Kookboekenairfryer kookboeksterk in de keuken kookboek in Kookboekenindorock kookboekcon amore kookboek in Kookboekenmargriet kookboekKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenmacbook pro a1278jeremy scott adidasshovel in Kranen en Graafmachinesslakkenhuis in Ventilatie en Afzuigingtupperware roerlepel in Tupperwarewillys bandendistrikt sweaterfysic alarmwapeningsnet in Doe-het-zelf en Verbouwlupo in Ruiten en Toebehoren