Michiel Bussink - Deventer kookboek

€ 6,00
Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
480sinds 4 mar. '25, 11:59
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2012
AuteurMichiel Bussink

Beschrijving

Ondertitel: culinaire geschiedenis van koek tot keizersmaal

Taal: Nederlands; Vlaams

Aantal pagina's: 144

Contributors: José Coppes; Emma Woudenberg
 
Boek in nieuwstaat , zie de foto's. Prijs op internet  van 11 tot 25 euro hier voor 6 euro . Verzendkosten 4,25 met PostNL thuisbezorgd ( wel heb ik uw naam en adres nodig )

Deventer, dat is koek, tot op de dag van vandaag. Maar er werd en wordt daarnaast heel veel ander lekkers klaargemaakt én opgegeten in de Hanzestad. Wat at Erasmus tijdens zijn leerjaren op de Latijnse school? Hoe smaakten de worstjes die in de meer dan honderdjarige geschiedenis van de slagersfabriek van Stegeman werden gemaakt? Wat leerden al die generaties studentes koken op de Rijkslandbouwhuishoudschool, voordat ze Nederland en de wereld over zwermden om anderen het koken bij te brengen? En wat maken de huidige beste restaurants van Deventer allemaal klaar van de groenten, zuivel, vlees die het omringende Sallandse land voortbrengen?

Het Groot Deventer Kookboek is een smakelijk reis door de tijd, met recepten als reisleider. Van vissoep uit de Hanzetijd via de klassieke appeltaarten van de 'Rollepoezen' tot de gerookte Sallandse asperges met jonge Terwolde kaas op de hedendaagse menukaarten: het Deventer van vroeger en nu
Advertentienummer: m2241782682