Evolution airbrush gun€ 120,00
Opera Patisserie Cédric Grolet
€ 40,00
Ophalen of Verzenden
Thuisbezorgd via PostNL voor € 6,95
694sinds 13 mar. '25, 12:16
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
TypeTaart, Gebak en Desserts
KeukenEuropa
Jaar (oorspr.)2020
AuteurCédric Grolet
Beschrijving
Het nieuwste Franse patisseriekookboek van de bekroonde Franse banketbakker Cédric Grolet.
Opéra Pâtisserie markeert de intrede van de meest getalenteerde banketbakker van zijn generatie, Cédric Grolet, in de wereld van de boulangerie-pâtisserie. Dit boek valt samen met de opening van zijn nieuwe winkel in de Opéra-wijk in het hart van Parijs.
Ver weg van de haute couture gebakjes ontworpen in paleishotels, keert Grolet met Opera Pâtisserie terug naar de essentie met een verzameling stevige en toegankelijke recepten. Volg je zintuigen op de pagina's en ontdek de allerbeste Franse recepten voor viennoiseries, brood, koekjes, gebak en bevroren fruitsorbets. Van croissant tot mille-feuille, van tarte tatin tot .clairs, het boek bevat 100 volledig geïllustreerde desserts waar we allemaal dol op zijn.
Recepten zijn onderverdeeld in hoofdstukken die het ritme van de dag volgen. Om 7.00 uur is het tijd voor viennoiseries en brood; om 11.00 uur zijn het gebakjes; om 15.00 uur, desserts en bevroren fruit; en om 17.00 uur is het tijd voor de laatste partij brood.
Opéra Pâtisserie is het onmisbare boek voor iedere patissier!
The latest French patisserie cookbook from award-winning French pastry chef Cédric Grolet
Opéra Pâtisserie marks the entrance of the most talented pastry chef of his generation, Cédric Grolet, into the world of boulangerie-pâtisserie. This book coincides with the opening of his new shop in the Opéra district in the heart of Paris.
Far from the haute couture pastries designed at palace hotels, with Opera Pâtisserie, Grolet returns to the essentials with a collection of hearty and accessible recipes. Follow your senses through the pages to discover the very best French recipes for viennoiseries, breads, biscuits, pastries, and frozen fruit sorbets. From croissant to mille-feuille, from tarte tatin to .clairs, the book features 100 fully illustrated desserts we all love.
Recipes are organized into chapters that follow the rhythm of the day. At 7 a.m., it's time for viennoiseries and breads; at 11 a.m., it's pastries; at 3 p.m., desserts and frozen fruits; and at 5 p.m., it's time for the final batch of bread.
Opéra Pâtisserie is the indispensable book for every pastry lover!
Opéra Pâtisserie markeert de intrede van de meest getalenteerde banketbakker van zijn generatie, Cédric Grolet, in de wereld van de boulangerie-pâtisserie. Dit boek valt samen met de opening van zijn nieuwe winkel in de Opéra-wijk in het hart van Parijs.
Ver weg van de haute couture gebakjes ontworpen in paleishotels, keert Grolet met Opera Pâtisserie terug naar de essentie met een verzameling stevige en toegankelijke recepten. Volg je zintuigen op de pagina's en ontdek de allerbeste Franse recepten voor viennoiseries, brood, koekjes, gebak en bevroren fruitsorbets. Van croissant tot mille-feuille, van tarte tatin tot .clairs, het boek bevat 100 volledig geïllustreerde desserts waar we allemaal dol op zijn.
Recepten zijn onderverdeeld in hoofdstukken die het ritme van de dag volgen. Om 7.00 uur is het tijd voor viennoiseries en brood; om 11.00 uur zijn het gebakjes; om 15.00 uur, desserts en bevroren fruit; en om 17.00 uur is het tijd voor de laatste partij brood.
Opéra Pâtisserie is het onmisbare boek voor iedere patissier!
- Engels
- Hardcover
- 9782379450464
- 06 oktober 2020
- 281 pagina's
The latest French patisserie cookbook from award-winning French pastry chef Cédric Grolet
Opéra Pâtisserie marks the entrance of the most talented pastry chef of his generation, Cédric Grolet, into the world of boulangerie-pâtisserie. This book coincides with the opening of his new shop in the Opéra district in the heart of Paris.
Far from the haute couture pastries designed at palace hotels, with Opera Pâtisserie, Grolet returns to the essentials with a collection of hearty and accessible recipes. Follow your senses through the pages to discover the very best French recipes for viennoiseries, breads, biscuits, pastries, and frozen fruit sorbets. From croissant to mille-feuille, from tarte tatin to .clairs, the book features 100 fully illustrated desserts we all love.
Recipes are organized into chapters that follow the rhythm of the day. At 7 a.m., it's time for viennoiseries and breads; at 11 a.m., it's pastries; at 3 p.m., desserts and frozen fruits; and at 5 p.m., it's time for the final batch of bread.
Opéra Pâtisserie is the indispensable book for every pastry lover!
Advertentienummer: m2245243634
Populaire zoektermen
patisserie in Kookboekenoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenmeerkeuzevragen pedicureremschijfslotregenboog broekcv pomp vloerverwarmingblackmagic cinema camera12 snarig in Gitaren & Akoestischreciprozaag accu in Zaagmachinesservies sneeuwwitjekrimpen lek in Ansichten, Nederlandbelgium in Blikken