Keukenhandboek garneertechnieken ZGAN : VRIJ BIEDEN

Bieden
Ophalen of Verzenden
270sinds 15 mar. '25, 17:19
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Keukenhandboek garneertechnieken ZGAN
Auteur: Cara Hobday
ISBN: 9789048302307

Tegen contante betaling op te halen in Breda

Kijk ook bij mijn overige advertenties. Samenvatting:

Spectaculaire presentaties
Verfraai uw gerechten met ruim 75 smakelijke professionele garneringen en spectaculaire decoraties. Maak indruk op familie en gasten met spannend en stijlvol opgemaakte borden, die zelfs het gewoonste gerecht een chique uitstraling geven.

- De technieken, gereedschappen, ingrediënten en ontwerpen die door chef-koks in toprestaurants worden gebruikt, worden in

- Stapsgewijze foto's en duidelijke instructies tonen hoe zoete en hartige decoraties, garneringen en garnituren worden
samengesteld. Elke techniek is voorzien van informatie over de moeilijkheidsgraad en benodigde bereidingstijd.

- Handige checklists, tips en overzichten verduidelijken het optimale gebruik van de verschillende garneringen, ingrediënten en gereedschappen. Een lijst van bijzondere eetbare bloemen en planten is opgenomen.

- Aan de hand van dit boek leert u vol zelfvertrouwen uw eigen composities creëren. U maakt kennis met de regels voor het presenteren van gerechten en u krijgt veel informatie over de vorm en stijl van serviesgoed.

garneren - decoreren
Advertentienummer: m2246124914