Keukenhandboek snijtechnieken ZGAN : VRIJ BIEDEN

Bieden
Ophalen of Verzenden
230sinds 15 mar. '25, 17:35
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Keukenhandboek snijtechnieken ZGAN

Tegen contante betaling op te halen in Breda

Kijk ook bij mijn overige advertenties.

Samenvatting
Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste ‘ingrediënten’ in elk recept - als u weet welk mes u voor welke taak moet gebruiken en hoe u het moet hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker én veiliger. Of u nu een ui snippert,
een vis fileert of een oester opent, in dit boek staat welk mes daar het geschiktst voor is en hoe u met de juiste snijtechniek een optimaal resultaat bereikt.

Leer welk mes het beste is voor welke taak, hoe u het moet onderhouden, hoe u het scherp houdt en hoe u het op de meest efficiënte wijze kunt gebruiken.
Gedetailleerde foto’s en instructies tonen u hoe u de diverse soorten voedsel moet bereiden, zodat het koken een succes wordt.

Technieken die door chef-koks over de hele wereld worden gebruikt, worden in detail getoond - met behulp van deze technieken kunt u snel en probleemloos uw voorbereidingen treffen.
Advertentienummer: m2246132176