Luxe XXL picknickdeken, waterdicht, Huthim. € 19,95
F. Verheyden - De basis (deel 1, deel 2&3 ook te koop).
€ 35,00
Ophalen of Verzenden
210sinds 16 mar. '25, 10:00
Kenmerken
ConditieNieuw
Jaar (oorspr.)2004
AuteurF. Verheyden
Beschrijving
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 320
Contributors: V. De Pooter; T. Le Duc
'De Gerecht' is het laatste deel
DE BASIS is het eerste boek in de trilogie met 'Het Product’ en ‘Het Gerecht’ van Homarus Culinaire Uitgeverij. Deel 2 Het Product en deel 3: Het Gerecht ook te koop. Hele set 99€.
Het is een statement: wie wil koken kan niet zonder de basis, wie wil experimenteren nog minder. In dit boek vindt de lezer 150 basisrecepten die elke amateurkok bij de hand moet hebben.
Eenvoudige recepten mét foto
Zo is er het klassiek recept voor erwtensoep en consommé, de beste bereidingstechniek voor aardappelpuree, frieten, aardbeienconfituur, bladerdeeg, biscuit en sausen als mayonaise, pesto, béarnaise en witte wijnsaus. Alles overzichtelijk verdeeld in korte hoofdstukken. Ook wie nu eindelijk het verschil wil weten tussen snijtechnieken als brunoise en julienne of hoe men vlees moet opvullen zonder dat de vulling er tijdens het braden uitloopt kan in DE BASIS terecht. Alles waarheidsgetrouw geïllustreerd. Elk basisrecept, hoe eenvoudig ook, is van een foto voorzien.
Basisrecepten van de toekomst
Maar de auteurs, Filip Verheyden en fotograaf Tony Le Duc, gaan nog een stap verder...
Luxe hardcover uitgave met goudkleurige randen. Nieuw in verpakking.
Aantal pagina's: 320
Contributors: V. De Pooter; T. Le Duc
'De Gerecht' is het laatste deel
DE BASIS is het eerste boek in de trilogie met 'Het Product’ en ‘Het Gerecht’ van Homarus Culinaire Uitgeverij. Deel 2 Het Product en deel 3: Het Gerecht ook te koop. Hele set 99€.
Het is een statement: wie wil koken kan niet zonder de basis, wie wil experimenteren nog minder. In dit boek vindt de lezer 150 basisrecepten die elke amateurkok bij de hand moet hebben.
Eenvoudige recepten mét foto
Zo is er het klassiek recept voor erwtensoep en consommé, de beste bereidingstechniek voor aardappelpuree, frieten, aardbeienconfituur, bladerdeeg, biscuit en sausen als mayonaise, pesto, béarnaise en witte wijnsaus. Alles overzichtelijk verdeeld in korte hoofdstukken. Ook wie nu eindelijk het verschil wil weten tussen snijtechnieken als brunoise en julienne of hoe men vlees moet opvullen zonder dat de vulling er tijdens het braden uitloopt kan in DE BASIS terecht. Alles waarheidsgetrouw geïllustreerd. Elk basisrecept, hoe eenvoudig ook, is van een foto voorzien.
Basisrecepten van de toekomst
Maar de auteurs, Filip Verheyden en fotograaf Tony Le Duc, gaan nog een stap verder...
Luxe hardcover uitgave met goudkleurige randen. Nieuw in verpakking.
Advertentienummer: m2246292142
Populaire zoektermen
cucina maria deel 1oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekencommode babymonopoly hengelogratis in didamvaatwasser utrecht in Vaatwasmachinestheepot douwe egberts glaskinderwagens bredacamper in Klassiekflessenrek in Antiek en Kunstmirage racefiets in Fietsen en Brommersverbintenissenrecht in Studie en Cursus