Handboek snijtechnieken

361sinds 16 mar. '25, 11:39
Bieden
Ophalen of Verzenden
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2008

Beschrijving

Ondertitel: voorsnijden, hakken, kleinsnijden, fileren

Taal: Nederlands; Vlaams

Aantal pagina's: 224

Contributors: Henk Noy

Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zien hoe u de perfectie in al uw snijtechnieken in de keuken kunt bereiken.

Vier bekende chef-koks -waaronder twee met Michelinsterren bekroonde - laten u aan de hand van foto's op duidelijke wijze zien welk gereedschap u moet kiezen, hoe u uw culinaire talenten kunt vergroten en hoe u de keukentechnieken onder de knie kunt krijgen.

Dit boek leert u stap-voor-stap de juiste vaardigheden die nodig zijn om fantastische gerechten te bereiden en met plezier en zelfvertrouwen in de keuken te staan.
Advertentienummer: m2246346986