Geuze en Kriek de Champagne onder de bieren 1e druk 2006.€ 20,00
L’Heritage Culinair de la Villa Lorrain 2004 Gesigneerd!
€ 70,00
Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
260sinds 19 mar. '25, 20:32
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
KeukenFrankrijk
Jaar (oorspr.)2004
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Taart, Gebak en Desserts
Beschrijving
Franstalige uitgave.
Samenstelling door Jozef Schildermans en Chef-koks Freddy en Patrick Vandecassiere.
Voor generaties van fijnproevers is de Villa Lorraine altijd al het symbool van een uitstekende tafel en een perfect onthaal geweest. In 1972 haalde het restaurant als eerste buiten Frankrijk een derde Michelin-ster.
Na wijzigingen in de bezetting heeft het restaurant vandaag nog één ster. Gault Millau 2002 verkoos de huidige keukenmeesters vader Freddy en zoon Patrick Vandecasserie tot Meesterkoks van het jaar.
Freddy Vandecassiere was 18 toen hij in 1962 bij de Villa Lorraine kwam werken om er nooit meer weg te gaan en om er zijn stempel te drukken op de keuken. Hij is een verdediger van de klassieke keuken, wat niet betekent dat hij geen innovatieve gerechten op tafel tovert. Pas als een kok zijn klassiekers kent, kan hij creatief aan de slag, zo luidt zijn filosofie. De afgelopen jaren werd de inrichting van Villa Lorraine grondig vernieuwd. Het kookboek zet dit alles extra luister bij. Uiteraard ontbreken de bijzondere gerechten niet in dit meesterwerk.
Gesigneerd door o.a. de Maître d’Hotel Jan De Craemer met een persoonlijke boodschap van hemzelf.
Harde linnen kaften, compleet met fraaie stofomslag.
Gebonden boek, 160 bladzijden.
Afmetingen 34,5 x 26 cm.
Het boek is zo goed als nieuw.
Uitgeverij: Stichting Kunstboek.
Graag serieuze biedingen vanaf 75,00 euro.
De Verzendkosten bedragen 5,45/6,45 euro en zijn voor de koper.
Samenstelling door Jozef Schildermans en Chef-koks Freddy en Patrick Vandecassiere.
Voor generaties van fijnproevers is de Villa Lorraine altijd al het symbool van een uitstekende tafel en een perfect onthaal geweest. In 1972 haalde het restaurant als eerste buiten Frankrijk een derde Michelin-ster.
Na wijzigingen in de bezetting heeft het restaurant vandaag nog één ster. Gault Millau 2002 verkoos de huidige keukenmeesters vader Freddy en zoon Patrick Vandecasserie tot Meesterkoks van het jaar.
Freddy Vandecassiere was 18 toen hij in 1962 bij de Villa Lorraine kwam werken om er nooit meer weg te gaan en om er zijn stempel te drukken op de keuken. Hij is een verdediger van de klassieke keuken, wat niet betekent dat hij geen innovatieve gerechten op tafel tovert. Pas als een kok zijn klassiekers kent, kan hij creatief aan de slag, zo luidt zijn filosofie. De afgelopen jaren werd de inrichting van Villa Lorraine grondig vernieuwd. Het kookboek zet dit alles extra luister bij. Uiteraard ontbreken de bijzondere gerechten niet in dit meesterwerk.
Gesigneerd door o.a. de Maître d’Hotel Jan De Craemer met een persoonlijke boodschap van hemzelf.
Harde linnen kaften, compleet met fraaie stofomslag.
Gebonden boek, 160 bladzijden.
Afmetingen 34,5 x 26 cm.
Het boek is zo goed als nieuw.
Uitgeverij: Stichting Kunstboek.
Graag serieuze biedingen vanaf 75,00 euro.
De Verzendkosten bedragen 5,45/6,45 euro en zijn voor de koper.
Advertentienummer: m2247727249
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekentip culinairbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenvw polo 1/18ogio golftasreisweegschaalsphinx myth 5differentieel in Transmissie en Toebehorentiny house unitgraniet grindlego movie xbox 360zilveren wilhelmina armbandte koop halen in Elektrische fietsen