EI – Van saus tot soufflé (Sophie Braimbridge e.a.)

€ 8,50
Verzenden
360sinds 23 mar. '25, 11:55
Deel via
of

Kenmerken

ConditieZo goed als nieuw

Beschrijving

Een praktisch en uniek boek voor de (amateur) kok.

U krijgt antwoord op alle vragen over eieren, overzichtelijk gepresenteerd in dit handzame boek.
Wat is een ei eigenlijk, wat zit erin, waarom gedraagt het zich zoals het zich gedraagt en, vooral, hoe kun je er in de keuken je voordeel mee doen?

Na een algemene inleiding volgt een uitgebreid repertoire van eierrecepten. Van een perfect gepocheerd ei tot een sensationele soufflé, van hartig tot zoet, van simpel tot ingewikkeld en van gezond tot een tikkeltje decadent.
Eieren horen tot de belangrijkste, meest gegeten en meest veelzijdige voedselbronnen ter wereld en dit boek legt daar op enthousiaste wijze getuigenis van af.

Van Dishoeck, gebonden en stevige kaft, 156 pagina's. ISBN 9789026929090.
Boek is ongebruikt, vrijwel nieuwstaat. Moeilijk verkrijgbaar.

Prijs: € 8,50 + € 5,25 portokosten brievenbuspost.
Bieden = exclusief portokosten.

Kan niet worden opgehaald.
Advertentienummer: m2248999575