Lynda Carpenito - Zakboek Verpleegkundige diagnosen (2018)Gereserveerd
Molly Brown - Granen, peulvruchten en zaden
Gereserveerd
Ophalen of Verzenden
Thuisbezorgd via PostNL voor € 6,95
290sinds 29 mar. '25, 10:59
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2013
AuteurMolly Brown
Beschrijving
Ondertitel: 150 feel-good recepten van ontbijt tot diner
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 304
Contributors: Deirdre Rooney
Koken met granen, peulvruchten en zaden is hip, hot en happening. Heerlijke rode linzen soep, een moderne salade met boekweit en zalm of met eend en wilde rijst, een verslavende cake van dadels, sinaasappel en chiazaden, een gezonde home made granola of een Indiase stoofpot met pompoen en kikkererwten. In dit schitterend uitgevoerde kookboek vind je wereldse recepten voor ontbijt, soepen, salades, diners en zoete gerechten met quinoa, spelt, linzen, boekweit, rijst, couscous, bulgur, sojabonen, sesam zaad, pompoenpitten, en nog veel meer.
Leer alles over hoe je granen, peulvruchten en zaden kunt gebruiken, moet koken en het beste kunt bewaren. En ontdek de vele mogelijkheden met deze ingrediënten!
'Bulgur, boekweit of quinoa: robuust koken met hele granen is het nieuwe stoer. Met dit fijne boek kom je goed aan je trekken.' - Elle Eten
'De verrassende, fris gefotografeerde gerechten voor elk moment van de dag wil je stuk voor stuk gaan maken...
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 304
Contributors: Deirdre Rooney
Koken met granen, peulvruchten en zaden is hip, hot en happening. Heerlijke rode linzen soep, een moderne salade met boekweit en zalm of met eend en wilde rijst, een verslavende cake van dadels, sinaasappel en chiazaden, een gezonde home made granola of een Indiase stoofpot met pompoen en kikkererwten. In dit schitterend uitgevoerde kookboek vind je wereldse recepten voor ontbijt, soepen, salades, diners en zoete gerechten met quinoa, spelt, linzen, boekweit, rijst, couscous, bulgur, sojabonen, sesam zaad, pompoenpitten, en nog veel meer.
Leer alles over hoe je granen, peulvruchten en zaden kunt gebruiken, moet koken en het beste kunt bewaren. En ontdek de vele mogelijkheden met deze ingrediënten!
'Bulgur, boekweit of quinoa: robuust koken met hele granen is het nieuwe stoer. Met dit fijne boek kom je goed aan je trekken.' - Elle Eten
'De verrassende, fris gefotografeerde gerechten voor elk moment van de dag wil je stuk voor stuk gaan maken...
Advertentienummer: m2251222913
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenreint withaar in Klassiekvitrage met lussennorth face ski jas damesnike air max classic bw chinashoprider 889 xlpanasonic boormachinecitin waar te koopdeurgreep in Auto-onderdelenninja in Keukenmixersbmw f06 stuur