Mythen en Legenden (2001)€ 5,00
Lekkerste Chinese gerechten in de wok & het stoommandje 2002
€ 5,00
Verzenden
120sinds 8 apr. '25, 20:46
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
KeukenAzië en Oosters
Beschrijving
De lekkerste Chinese gerechten in de wok en het stoommandje.
Inhoud:
De Chinese keuken is een feest voor alle zintuigen!
Niet alleen staat zij bekend om haar verfijnde en gevarieerde gerechten, ook de bereidingsmethoden zijn heel karakteristiek.
Met de wok en het stoommandje kunt u koken, braden en stomen zonder de smaak en de vitaminen van de ingrediënten te verliezen.
Dankzij hun vele mogelijkheden tovert u verse ingrediënten om tot een pittig soepje, een hartig noedelgerecht of een kruidige vlees- of visschotel.
Dit boek leert u in een handomdraai dat Chinese gerechten helemaal niet zo moeilijk te bereiden zijn. Na een beknopte inleiding over China, zijn typische producten, culinaire gewoonten en bereidingswijzen, kunt u zelf aan de slag.
Bij elk van de meer dan honderd overheerlijke recepten krijgt u een duidelijke opsomming van de ingrediënten en een uitvoerige beschrijving van de bereiding.
Bij de kleurrijke foto’s loopt het water u vast al in de mond!
Uitgave: Delphi 2002.
19 x 25,5 cm.
Hardcover.
Inhoud:
- China stelt zich voor
- De Chinese keuken; eenvoudig maar geraffineerd
- Bijzondere ingrediënten van de Chinese keuken; groenten, fruit, kruiden en kruidensauzen, azijnen en oliën, rijst, deegwaren en tofu
- Chinees koken; keukengereedschap, snijtechnieken, bereidingsmethoden
- Het oog wil ook wat; Chinese menu's, suggesties
- Richtlijnen bij de recepten
- Recepten...
- Vlees
- Gevogelte
- Vis en zeevruchten
- Groenten, rijst en noedels
- Soepen, eenpansgerechten, deeggerechten en zoete gerechten
- Register
De Chinese keuken is een feest voor alle zintuigen!
Niet alleen staat zij bekend om haar verfijnde en gevarieerde gerechten, ook de bereidingsmethoden zijn heel karakteristiek.
Met de wok en het stoommandje kunt u koken, braden en stomen zonder de smaak en de vitaminen van de ingrediënten te verliezen.
Dankzij hun vele mogelijkheden tovert u verse ingrediënten om tot een pittig soepje, een hartig noedelgerecht of een kruidige vlees- of visschotel.
Dit boek leert u in een handomdraai dat Chinese gerechten helemaal niet zo moeilijk te bereiden zijn. Na een beknopte inleiding over China, zijn typische producten, culinaire gewoonten en bereidingswijzen, kunt u zelf aan de slag.
Bij elk van de meer dan honderd overheerlijke recepten krijgt u een duidelijke opsomming van de ingrediënten en een uitvoerige beschrijving van de bereiding.
Bij de kleurrijke foto’s loopt het water u vast al in de mond!
Uitgave: Delphi 2002.
19 x 25,5 cm.
Hardcover.
Advertentienummer: m2255229997
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenshimano tx2 12ft 3lbbmw 3-serie 2019leren in Kleding & Damesab jongmanskinderfietsen zwollesata 500gbnaafkappen fiatklavers in Boekengolf 6 stuurwiel in Auto-onderdelenbuggy emmen