Kooktijdschriften€ 15,00
Teubner
€ 20,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
420sinds 13 apr. '25, 13:06
Kenmerken
ConditieNieuw
Beschrijving
Vleesgerechten vormen in alle culturen en tijden vaak het hoogtepunt van het menu. Wildbraad geeft de tafel iets feestelijks.
Een kok die wild gaat bereiden, moet verstand hebben van de kwaliteit en de toepassingsmogelijkheden van het vlees om het in een waar genot te kunnen omtoveren. Maar waaraan is goede kwaliteit te herkennen? Hoe moet wild bewaard worden? Welke invloed hebben herkomst en verwerking op de uiteindelijke smaak?
In het omvangrijke onderdeel Warenkennis vindt de lezer ruime informatie over diverse wildproducten, van varken tot bizon, van hert tot fazant, van kweekwild tot gevogelte. Praktische vragen over de voorbereiding van wild zoals uitbenen, schoonmaken en pareren, marineren of pekelen maar ook bereidingsmethoden - ze worden in het deel Keukenpraktijk beantwoord. En moeilijke of complexe technieken worden stap-voor-stap en met duidelijke foto’s toegelicht.
Rijk beeldmateriaal, degelijke vakinformatie en interessante achtergrondverhalen over het nieuwste in wetenschap en gastronomie, zorgen ervoor dat voor de liefhebber geen wens onvervuld blijft.
Een kok die wild gaat bereiden, moet verstand hebben van de kwaliteit en de toepassingsmogelijkheden van het vlees om het in een waar genot te kunnen omtoveren. Maar waaraan is goede kwaliteit te herkennen? Hoe moet wild bewaard worden? Welke invloed hebben herkomst en verwerking op de uiteindelijke smaak?
In het omvangrijke onderdeel Warenkennis vindt de lezer ruime informatie over diverse wildproducten, van varken tot bizon, van hert tot fazant, van kweekwild tot gevogelte. Praktische vragen over de voorbereiding van wild zoals uitbenen, schoonmaken en pareren, marineren of pekelen maar ook bereidingsmethoden - ze worden in het deel Keukenpraktijk beantwoord. En moeilijke of complexe technieken worden stap-voor-stap en met duidelijke foto’s toegelicht.
Rijk beeldmateriaal, degelijke vakinformatie en interessante achtergrondverhalen over het nieuwste in wetenschap en gastronomie, zorgen ervoor dat voor de liefhebber geen wens onvervuld blijft.
Advertentienummer: m2256897212
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenchristian teubner foodconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenspeculaasvormlisbeth dahltermignoni db killer in Ducatipaw patrol on a roll in Nintendo Switchlongeersingel fullletoprodexcitroen jumpy 1.6 hdikoelerpakket bmwlady and the tramp live action blu ray