Journalists don't bite € 90,00
IJstijd - Kees Raat
€ 100,00
Verzenden
Thuisbezorgd via PostNL voor € 6,95
310sinds 13 apr. '25, 16:36
Kenmerken
Beschrijving
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nederlands
Hardcover
9789048809882
Druk: 1
juli 2011
159 pagina's
Boek verkeert in zeer goede, nette staat
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
De Italiaanse ijssalon wordt in de 21e eeuw een steeds schaarser goed. De families die samen hun zaak runden en ons verwenden met hun ijs, sterven langzaam uit.
IJstijd gaat terug naar de oorsprong van het ijs en de geschiedenis van de Italiaanse ijspioniers in Nederland. IJsmaker Kees Raat gaat op zoek naar het geheim van het allerlekkerste ijsje.
Hoe maak je ijs dat smaakt zoals het oorspronkelijk bedoeld is, zonder kunstmatige grondstoffen? Hij beschrijft zijn zoektocht naar de beste ingrediënten: rauwe biologische melk van boer Nico uit Zunderdorp, mandarijnensap uit Sicilië en biologische suiker uit Brazilië. Alleen op die manier krijg je het ultieme ijsje.
Hoe moet je ijs eigenlijk proeven? En wat is de ware smaaksensatie? Naast het beantwoorden van deze vragen, licht Kees een aantal fijne kneepjes, speciale technieken en zijn secret to succes toe. En uiteraard staat IJstijd vol recepten voor heerlijke ijssmaken, van ananas, rabarber en tonkabonen tot chocolade, bloedsinaasappel met Campari en New Zuppa Inglese.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
GRAAG ALLEEN REAGEREN ALS JE OOK ECHT GEÏNTERESSEERD BENT
OP BERICHTEN MET ONZINBIEDINGEN REAGEER IK NIET!
Verzenden altijd via postNL (met track en trace code) zowel binnen Nederland als naar België.
Verzenden is op eigen risico, ik ben niet aansprakelijk als er iets misgaat met een zending.
Artikelen worden altijd stevig en vakkundig verpakt zodat er geen kans is op transportschade.
Ik werk niet met betaalverzoeken - gelijk oversteken - kopersbescherming of direct kopen.
Als je een artikel wil kopen ontvang ik graag je naam- en adresgegevens.
Daarna ontvang je de betalingsgegevens.
Zodra de betaling binnen is reserveer ik het artikel direct voor je.
Per omgaande ontvang je de track en trace code en een afbeelding van de pakketzegel.
KIJK OOK EENS BIJ MIJN ANDERE ADVERTENTIES
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Nederlands
Hardcover
9789048809882
Druk: 1
juli 2011
159 pagina's
Boek verkeert in zeer goede, nette staat
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
De Italiaanse ijssalon wordt in de 21e eeuw een steeds schaarser goed. De families die samen hun zaak runden en ons verwenden met hun ijs, sterven langzaam uit.
IJstijd gaat terug naar de oorsprong van het ijs en de geschiedenis van de Italiaanse ijspioniers in Nederland. IJsmaker Kees Raat gaat op zoek naar het geheim van het allerlekkerste ijsje.
Hoe maak je ijs dat smaakt zoals het oorspronkelijk bedoeld is, zonder kunstmatige grondstoffen? Hij beschrijft zijn zoektocht naar de beste ingrediënten: rauwe biologische melk van boer Nico uit Zunderdorp, mandarijnensap uit Sicilië en biologische suiker uit Brazilië. Alleen op die manier krijg je het ultieme ijsje.
Hoe moet je ijs eigenlijk proeven? En wat is de ware smaaksensatie? Naast het beantwoorden van deze vragen, licht Kees een aantal fijne kneepjes, speciale technieken en zijn secret to succes toe. En uiteraard staat IJstijd vol recepten voor heerlijke ijssmaken, van ananas, rabarber en tonkabonen tot chocolade, bloedsinaasappel met Campari en New Zuppa Inglese.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
GRAAG ALLEEN REAGEREN ALS JE OOK ECHT GEÏNTERESSEERD BENT
OP BERICHTEN MET ONZINBIEDINGEN REAGEER IK NIET!
Verzenden altijd via postNL (met track en trace code) zowel binnen Nederland als naar België.
Verzenden is op eigen risico, ik ben niet aansprakelijk als er iets misgaat met een zending.
Artikelen worden altijd stevig en vakkundig verpakt zodat er geen kans is op transportschade.
Ik werk niet met betaalverzoeken - gelijk oversteken - kopersbescherming of direct kopen.
Als je een artikel wil kopen ontvang ik graag je naam- en adresgegevens.
Daarna ontvang je de betalingsgegevens.
Zodra de betaling binnen is reserveer ik het artikel direct voor je.
Per omgaande ontvang je de track en trace code en een afbeelding van de pakketzegel.
KIJK OOK EENS BIJ MIJN ANDERE ADVERTENTIES
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Advertentienummer: m2257011509
Populaire zoektermen
ijstijd kees raatoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenmannelijke barbie poparticulatorde bommel dressoirtomtom rotterdamot en sien in Huis en Inrichtingg klasse mercedes in Transmissie en Toebehorenthe circlestuurslot fiets in Elektrische fietsenluchtbed tilburglego trailer