Jyoti Guptara - De samenzwering van CalaspiaBieden
Leontien Aarnoudse - De groene garde
Bieden
Ophalen
60sinds 13 apr. '25, 17:12
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2013
AuteurLeontien Aarnoudse; Anouk Wentink; Ellen Vereijken
Beschrijving
Ondertitel: over (h)eerlijk eten
Taal: Nederlands; Vlaams
De Groene Garde. Over (h)eerlijk eten
Leontien Aarnoudse, Ellen Vereijken en Anouk Wentink in samenwerking met Floortje Dessing
De essentie van lekker eten reikt verder dan de smaakpapillen op je tong. Lekker eten gaat terug tot de oorsprong. Waar komt het eten vandaan? Hoe is het geproduceerd? Wat is de impact op mens en milieu? Achter elke maaltijd schuilt een verhaal. De Groene Garde neemt je mee op een 'eetdekkingstocht' die teruggaat naar de wortels van het eten.
Aan de hand van 100 seizoensrecepten (van bekende en minder bekende koks), verhalen en interviews met pioniers kom je meer te weten over seizoens- en streekgebonden eten, biologische voeding, fairtrade, koken zonder pakjes en zakjes, de wirwar aan keurmerken, goede en foute vis, voedselverspilling en de meerwaarde van minder vlees.
Meer weten over eten is een essentieel ingrediënt om een gezonde, verantwoorde maaltijd op tafel te toveren. De Groene Garde. Over (h)eerlijk eten is een kookboek dat gaat over de triomf van de seizoenen en natuurlijke smaaksensa...
Taal: Nederlands; Vlaams
De Groene Garde. Over (h)eerlijk eten
Leontien Aarnoudse, Ellen Vereijken en Anouk Wentink in samenwerking met Floortje Dessing
De essentie van lekker eten reikt verder dan de smaakpapillen op je tong. Lekker eten gaat terug tot de oorsprong. Waar komt het eten vandaan? Hoe is het geproduceerd? Wat is de impact op mens en milieu? Achter elke maaltijd schuilt een verhaal. De Groene Garde neemt je mee op een 'eetdekkingstocht' die teruggaat naar de wortels van het eten.
Aan de hand van 100 seizoensrecepten (van bekende en minder bekende koks), verhalen en interviews met pioniers kom je meer te weten over seizoens- en streekgebonden eten, biologische voeding, fairtrade, koken zonder pakjes en zakjes, de wirwar aan keurmerken, goede en foute vis, voedselverspilling en de meerwaarde van minder vlees.
Meer weten over eten is een essentieel ingrediënt om een gezonde, verantwoorde maaltijd op tafel te toveren. De Groene Garde. Over (h)eerlijk eten is een kookboek dat gaat over de triomf van de seizoenen en natuurlijke smaaksensa...
Advertentienummer: m2257028807
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenpyrrhura rupicolamercedes v klasse 9 persoonsashton gitaarpatta broekvleeshaakrieten tafel in Antiek en Kunstvolvo 760 in Hobby en Vrije tijdvelgen peugeot 406 in Banden en Velgenthone in Antiek en Kunstdekje shetlander in Dekens en Dekjes