De Vegetarische Slager - Vleesch€ 7,00
Zilt Zoet Zeeland gastronomie kookboek
€ 25,00
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
90sinds 27 apr. '25, 21:12
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)2016
AuteurAnnette van Ruitenburg; Ruth de Ruwe; Tanja van den Berghe
Beschrijving
Ondertitel: natuur, cultuur en gastronomie
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 256
Contributors: Annette van Ruitenburg
Een smaakvolle reis door het land in zee.Zeeland, land van oesters, kreeft en mosselen, maar ook van aardappelen, bessen en zilte groenten. Provincie van zilt en zoet.Onze reis voert langs de kust, maar ook door het hart van de eilanden. Onder Hollandse luchten doorkruisen we het Zeeuwse landschap. We spreken met vissers, tuinders en telers en bezoeken bevlogen chefs. Mensen die koken met al het lekkers dat om hen heen te vinden is.Zeeland heeft zo'n rijkdom aan verse ingrediënten, het eten springt hier bij wijze van spreken zó uit de natuur op je bord.Annette van Ruitenburg, expert op het gebied van streekproducten, Tanja van den Berge, culinair journalist en Ruth de Ruwe, natuur- en culinair fotograaf, zwerven voor dit boek langs de Zeeuwse eilanden.Tanja, als geboren Zeeuwse, spreekt met chef-koks en producenten. Annette zorgt samen met Tanja voor de receptuur, gerechten die thuis goed te maken zijn...
Taal: Nederlands; Vlaams
Aantal pagina's: 256
Contributors: Annette van Ruitenburg
Een smaakvolle reis door het land in zee.Zeeland, land van oesters, kreeft en mosselen, maar ook van aardappelen, bessen en zilte groenten. Provincie van zilt en zoet.Onze reis voert langs de kust, maar ook door het hart van de eilanden. Onder Hollandse luchten doorkruisen we het Zeeuwse landschap. We spreken met vissers, tuinders en telers en bezoeken bevlogen chefs. Mensen die koken met al het lekkers dat om hen heen te vinden is.Zeeland heeft zo'n rijkdom aan verse ingrediënten, het eten springt hier bij wijze van spreken zó uit de natuur op je bord.Annette van Ruitenburg, expert op het gebied van streekproducten, Tanja van den Berge, culinair journalist en Ruth de Ruwe, natuur- en culinair fotograaf, zwerven voor dit boek langs de Zeeuwse eilanden.Tanja, als geboren Zeeuwse, spreekt met chef-koks en producenten. Annette zorgt samen met Tanja voor de receptuur, gerechten die thuis goed te maken zijn...
Advertentienummer: m2262115285
Populaire zoektermen
wannee kookboek in Kookboekenkeijner kookboek in Kookboekengoed zoet in Kookboekensnelkookpan kookboek in Kookboekenkookboek amsterdamse huishoudschool wannee in Kookboekenleffe kookboek in Kookboekenoma keasberry in Kookboekenblauw kookboek in Kookboekenairfryer kookboeksterk in de keuken kookboek in Kookboekenindorock kookboekcon amore kookboek in Kookboekenmargriet kookboekKookboeken in Boekenvespa pk 50 xl in Vespafiat 500 interieurkoningsdag shirt 116sonus faber luidsprekerskylanders trap team dark trapstevig bedradio bmw e92oud bordophalen in Steigersbram moerland boeken