Memopower - Martine Prenen€ 5,00
Keukengeheimen uit het Vechtdal - Anita Meuleman
€ 3,00
Verzenden
Verzenden voor € 4,00
80sinds 30 apr. '25, 09:49
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
KeukenItalië
Beschrijving
Keukengeheimen uit het Vechtdal - Anita Meuleman
Bij een boerin die Italiaanse waterbuffels houdt of een teler van shiitake denk je niet in eerste instantie aan het Overijsselse Vechtdal.
Toch zijn ze daar te vinden en samen met collega's die kaas maken, Brandrode runderen houden, bier brouwen of Sallandse asperges, frambozen of aardbeien telen, de belangrijkste leveranciers van de befaamde restaurants in het Vechtdal.
In dit prachtige luxe foto, lees- en kookboek Keukengeheimen uit het Vechtdal verhalen twaalf kleinschalige lokale producenten waaronder een wijnbouwer, een biologisch groenteteler en een scharrelvarkenshouder enthousiast over hun pure producten en bereiden ze het lekkerste familiegerecht.
Tevens vertellen vier koks,
Jaap Istha van restaurant De Bokkepruik in Hardenberg
Arjan Bisschop van restaurant De Zon in Ommen
Bert Halman van Herberg de Klomp in Vlisteren
Daniël Poolman van de Rheezer Bistro in Hardenberg
over hun passie voor koken met lokale producten en geven ze in tientallen recepten hun keukengeheimen prijs.
Anita Meuleman tekende de verhalen, recepten en geheime kneepjes op en Fred Roest maakt de schitterende foto's.
Geen vlekken kreukels en aantekeningen enzovoort
Harde kaft
Verzendkosten € 4,00
Bij een boerin die Italiaanse waterbuffels houdt of een teler van shiitake denk je niet in eerste instantie aan het Overijsselse Vechtdal.
Toch zijn ze daar te vinden en samen met collega's die kaas maken, Brandrode runderen houden, bier brouwen of Sallandse asperges, frambozen of aardbeien telen, de belangrijkste leveranciers van de befaamde restaurants in het Vechtdal.
In dit prachtige luxe foto, lees- en kookboek Keukengeheimen uit het Vechtdal verhalen twaalf kleinschalige lokale producenten waaronder een wijnbouwer, een biologisch groenteteler en een scharrelvarkenshouder enthousiast over hun pure producten en bereiden ze het lekkerste familiegerecht.
Tevens vertellen vier koks,
Jaap Istha van restaurant De Bokkepruik in Hardenberg
Arjan Bisschop van restaurant De Zon in Ommen
Bert Halman van Herberg de Klomp in Vlisteren
Daniël Poolman van de Rheezer Bistro in Hardenberg
over hun passie voor koken met lokale producten en geven ze in tientallen recepten hun keukengeheimen prijs.
Anita Meuleman tekende de verhalen, recepten en geheime kneepjes op en Fred Roest maakt de schitterende foto's.
Geen vlekken kreukels en aantekeningen enzovoort
Harde kaft
Verzendkosten € 4,00
Advertentienummer: m2262886038
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenexperiabox kpntupperware messenslijperhema emailleyeezy adultsrollerblade maat 41bananen kistenbijzettafel robuustcitroen dyane norev 1/18leeuwerikvogel schaal in Antiek en Kunst