Barbara Marx Hubbard Van Ego Naar Essentie€ 15,00
Kookboek van het jaar 2012 De Groene Garde
€ 5,00
Ophalen of Verzenden
50sinds 4 mei. '25, 11:01
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
KeukenEuropa
Jaar (oorspr.)2013
AuteurAarnoudse, L
TypeVoorgerechten en Soepen, Hoofdgerechten, Tapas, Hapjes en Dim Sum, Taart, Gebak en Desserts
EigenschappenGezond koken, Vegetarisch
Beschrijving
Te Koop
Zo goed als Nieuw
Kookboek van het jaar 2012 De Groene Garde
Over De Groene Garde
Eten met inhoud.
De essentie van lekker eten reikt verder dan de smaakpapillen op je tong. Lekker eten gaat terug tot de oorsprong. Waar komt het eten vandaan? Hoe is het geproduceerd? Wat is de impact op mens en milieu? Achter elke maaltijd schuilt een verhaal. De Groene Garde neemt je mee op een ‘eetdekkingstocht’ die begint bij de wortels van het eten.
Aan de hand van 100 seizoensrecepten, achtergrondverhalen over duurzaamheid en interviews met pioniers kom je meer te weten over seizoens- en streekgebonden eten, biologische voeding, fairtrade, koken zonder pakjes en zakjes, de wirwar aan keurmerken, goede en foute vis en de meerwaarde van minder vlees.
De Groene Garde. Over (h)eerlijk eten is een kookboek dat gaat over de triomf van de seizoenen en natuurlijke smaaksensaties. Het boek staat bovendien boordevol praktische tips voor het kopen, bereiden en bewaren van een (h)eerlijke maaltijd. Met een voorwoord van Floortje Dessing.
De Groene Garde is uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2012 in de categorie duurzaamheid.
De Groene Garde. Over (h)eerlijk eten
Aarnoudse, L., Vereijken, E., Wentink, A.
Keff & Dessing Publishing / Uitgeverij Prometheus
ISBN: 978 90 446 2028 3 | NUR: 440
4e druk: oktober 2013
Gebonden, 240 pagina’s.
Winkelprijs softcover: € 19,95
Prijs 6,50
Vragen stuur een bericht.
Box 2H
Verzendkosten 3,95.
Zo goed als Nieuw
Kookboek van het jaar 2012 De Groene Garde
Over De Groene Garde
Eten met inhoud.
De essentie van lekker eten reikt verder dan de smaakpapillen op je tong. Lekker eten gaat terug tot de oorsprong. Waar komt het eten vandaan? Hoe is het geproduceerd? Wat is de impact op mens en milieu? Achter elke maaltijd schuilt een verhaal. De Groene Garde neemt je mee op een ‘eetdekkingstocht’ die begint bij de wortels van het eten.
Aan de hand van 100 seizoensrecepten, achtergrondverhalen over duurzaamheid en interviews met pioniers kom je meer te weten over seizoens- en streekgebonden eten, biologische voeding, fairtrade, koken zonder pakjes en zakjes, de wirwar aan keurmerken, goede en foute vis en de meerwaarde van minder vlees.
De Groene Garde. Over (h)eerlijk eten is een kookboek dat gaat over de triomf van de seizoenen en natuurlijke smaaksensaties. Het boek staat bovendien boordevol praktische tips voor het kopen, bereiden en bewaren van een (h)eerlijke maaltijd. Met een voorwoord van Floortje Dessing.
De Groene Garde is uitgeroepen tot Kookboek van het Jaar 2012 in de categorie duurzaamheid.
De Groene Garde. Over (h)eerlijk eten
Aarnoudse, L., Vereijken, E., Wentink, A.
Keff & Dessing Publishing / Uitgeverij Prometheus
ISBN: 978 90 446 2028 3 | NUR: 440
4e druk: oktober 2013
Gebonden, 240 pagina’s.
Winkelprijs softcover: € 19,95
Prijs 6,50
Vragen stuur een bericht.
Box 2H
Verzendkosten 3,95.
Advertentienummer: m2264253957
Populaire zoektermen
wannee kookboek in Kookboekenkeijner kookboek in Kookboekensnelkookpan kookboek in Kookboekenkookboek amsterdamse huishoudschool wannee in Kookboekenleffe kookboek in Kookboekenoma keasberry in Kookboekenblauw kookboek in Kookboekenairfryer kookboeksterk in de keuken kookboek in Kookboekenindorock kookboekcon amore kookboek in Kookboekenmargriet kookboekKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbanshee 350bkk antracietmushroom lamp vintagebalvi boekensteung 63 amgfloating speakersschoolboeken havo in Boekenwilhelmina gulden in Nederlandantiek koffertje in Curiosa en Brocantejaren 70 blouse