indische rijsttafel oma Keasberyy€ 40,00
cheesecake Berko roomkaas speculoos Oreo mars
€ 5,00
Ophalen
10sinds 5 mei. '25, 10:08
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
TypeTaart, Gebak en Desserts
Jaar (oorspr.)2014
Beschrijving
Schouflikir, Steve
Titel: Cheesecakes van Berko
ISBN: 9789461431073
Taal: Nederlands
Uitgever: Good Cook B.V.
Bijzonderheden: 2014 72pp Gebonden
Flaptekst
De cheesecake is zo oud als de weg naar Rome: reeds in De Agricultura, geschreven door de Romein Cato (234-149 v.Chr.), wordt al melding gemaakt van cheesecake (suavis). Ruim 2000 jaar verder is de cheesecake over de hele wereld ongekend populair en kent vele varianten. Want wie houdt nou niet van cheesecake?De Franse patisserieketen Berko, met filialen in Parijs, Brussel en zelfs Peking, weet hoe je goede en originele cheesecakes moet maken. De basis is en blijft roomkaas en een brosse taartbodem, maarvanuit daar laat Berko je zien hoe je eindeloos kunt variëren: meng door de roomkaas eens hazelnootpasta, kastanjepuree of pindakaas. Voeg smaakmakers als limoen of munt toe en breng originele toppingsaan met diverse soorten fruit en noten, glazuur je cheesecake of gebruik voor de finishing touch de crème brûlée-brander. Varieer eindeloos met de taartbodem en gebruik speculaas, lange vingers, volkoren- of chocoladekoekjes. Kortom, met de cheesecake-recepten van Berko breid je je repertoire uit.
Titel: Cheesecakes van Berko
ISBN: 9789461431073
Taal: Nederlands
Uitgever: Good Cook B.V.
Bijzonderheden: 2014 72pp Gebonden
- verzenden kost 3,92*
Flaptekst
De cheesecake is zo oud als de weg naar Rome: reeds in De Agricultura, geschreven door de Romein Cato (234-149 v.Chr.), wordt al melding gemaakt van cheesecake (suavis). Ruim 2000 jaar verder is de cheesecake over de hele wereld ongekend populair en kent vele varianten. Want wie houdt nou niet van cheesecake?De Franse patisserieketen Berko, met filialen in Parijs, Brussel en zelfs Peking, weet hoe je goede en originele cheesecakes moet maken. De basis is en blijft roomkaas en een brosse taartbodem, maarvanuit daar laat Berko je zien hoe je eindeloos kunt variëren: meng door de roomkaas eens hazelnootpasta, kastanjepuree of pindakaas. Voeg smaakmakers als limoen of munt toe en breng originele toppingsaan met diverse soorten fruit en noten, glazuur je cheesecake of gebruik voor de finishing touch de crème brûlée-brander. Varieer eindeloos met de taartbodem en gebruik speculaas, lange vingers, volkoren- of chocoladekoekjes. Kortom, met de cheesecake-recepten van Berko breid je je repertoire uit.
Advertentienummer: m2264669311
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenbartafel hoogglansmario playstation 4boomstam balkennike air max 1 ultra moire in Schoenenloreal coloristageborduurde gordijnenpuzzel zwitserlanddesign eettafel gebruikt in Huis en Inrichtingvingino spijkerbroek in Kinderen en Baby'sgeesbrug in Caravans en Kamperen