Jaargetijden in 4 Aluminium fotolijsten€ 22,50
HOPSCHEUTEN Van gewroet tot genot - Bart Wemaere
€ 9,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 4,30
10sinds 6 mei. '25, 19:23
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Beschrijving
Al mijn boeken en CD's hebben een VASTE prijs.
Op lagere biedingen wordt daarom niet gereageerd.
HOPSCHEUTEN Van gewroet tot genot - Bart Wemaere
Hopscheuten zijn een culinaire delicatesse. Vroeger voedsel van het gewone volk, vandaag de duurste groente ter wereld, uitsluitend in de betere restaurants te proeven tussen Kerstmis en Pasen.
Had de Romeinse geschiedschrijver Plinius het echt al over hopscheuten? Vanwaar die hoge prijs? Hoe zien hopscheuten eruit en hoe smaken ze? Zijn hopscheuten een typisch Vlaams product of serveren ook andere landen deze exclusieve groente? Kan je zelf hopscheuten kweken, bewaren en klaarmaken? Wat zijn de klassieke gerechten en hoe verwerken creatieve chef-koks hopscheuten in hun keuken?
Voor het eerst verschijnt een boek waarin je alles vindt over hop en hopscheuten. Bekende en onbekende Vlaamse chefs als Tim Boury (Belga Queen Gent), Stefaan Couttenye (’t Hommelhof Watou), Steve Deconinck (Hof van Cleve Kruishoutem) e.a. gaan bovendien met het delicieuze product aan de slag en geven hun toprecepten prijs. Een fascinerend en smakelijk verhaal over gastronomie, maar ook over bier brouwen, geneeskracht en cosmetica…
Hardcover uitgave van Davidsfonds, 2008, 148 pag.
NIEUWSTAAT
VASTE prijs € 9
Verzendkosten 4,30
Op lagere biedingen wordt daarom niet gereageerd.
HOPSCHEUTEN Van gewroet tot genot - Bart Wemaere
Hopscheuten zijn een culinaire delicatesse. Vroeger voedsel van het gewone volk, vandaag de duurste groente ter wereld, uitsluitend in de betere restaurants te proeven tussen Kerstmis en Pasen.
Had de Romeinse geschiedschrijver Plinius het echt al over hopscheuten? Vanwaar die hoge prijs? Hoe zien hopscheuten eruit en hoe smaken ze? Zijn hopscheuten een typisch Vlaams product of serveren ook andere landen deze exclusieve groente? Kan je zelf hopscheuten kweken, bewaren en klaarmaken? Wat zijn de klassieke gerechten en hoe verwerken creatieve chef-koks hopscheuten in hun keuken?
Voor het eerst verschijnt een boek waarin je alles vindt over hop en hopscheuten. Bekende en onbekende Vlaamse chefs als Tim Boury (Belga Queen Gent), Stefaan Couttenye (’t Hommelhof Watou), Steve Deconinck (Hof van Cleve Kruishoutem) e.a. gaan bovendien met het delicieuze product aan de slag en geven hun toprecepten prijs. Een fascinerend en smakelijk verhaal over gastronomie, maar ook over bier brouwen, geneeskracht en cosmetica…
Hardcover uitgave van Davidsfonds, 2008, 148 pag.
NIEUWSTAAT
VASTE prijs € 9
Verzendkosten 4,30
Advertentienummer: m2265309893
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenkijk eens naar je hondonbreekbare spiegel kindbobike mini classicsurrealistic pillowhondenjas boomerplaymobil 9472deens bureau in Bureausbruine vaas in Vazennachtkastje ladenstierenkop in Antiek en Kunst