Vintage presenteerschaal van glas langwerpigBieden
Kookboek ''Koken uit de kunst', Atag
Bieden
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
20sinds 9 mei. '25, 22:39
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Jaar (oorspr.)1991
Beschrijving
Koken uit de kunst.
Zeventien culinaire impressies.
Voor iedereen, die een bijzondere culinaire gebeurtenis wil verzorgen, biedt dit boek talloze creaties; de menu's zijn volledig uitgewerkt, van suggesties voor tafelaankleding tot de amuse quele. Daarnaast worden vele ideeën aangedragen om uw creativiteit te stimuleren; de menu's zijn eindeloos met elkaar te combineren.
De heldere stap voor stap beschrijvingen verduidelijken de soms niet eenvoudige receptuur. Bij alle onderdelen worden bereidingstijden, ingrediëntenlijst, werkvolgorde en tips voor variaties gegeven. Alle informatie staat per gerecht op één dubbelpagina zodat u niet hoeft bladeren.
De gerechten zijn steeds voor vier personen gemaakt, behalve de Amerikaanse barbeque. Bij de beschrijvingen is royaal gebruik gemaakt van de moderne hulpmiddelen, die het koken en bakken zo gemakkelijk maken. Ieder menu bestaat uit vier gerechten waarbij vooral de opmaak van de borden aandacht krijgt. Een culinair ABC, een hoofdstuk met drankadviezen en een tweetal registers maken het boek compleet. Ruim 380 verrassende kleurenfoto's helpen u uit de kunst te koken.
Schuyt & Co Uitgevers 1991.
Afmeting: 23,5 x 30,5 cm
240 blz.
Hardcover.
Kosten/risico voor eventueel verzenden komen voor rekening van koper.
Zie ook mijn andere advertenties.
Zeventien culinaire impressies.
Voor iedereen, die een bijzondere culinaire gebeurtenis wil verzorgen, biedt dit boek talloze creaties; de menu's zijn volledig uitgewerkt, van suggesties voor tafelaankleding tot de amuse quele. Daarnaast worden vele ideeën aangedragen om uw creativiteit te stimuleren; de menu's zijn eindeloos met elkaar te combineren.
De heldere stap voor stap beschrijvingen verduidelijken de soms niet eenvoudige receptuur. Bij alle onderdelen worden bereidingstijden, ingrediëntenlijst, werkvolgorde en tips voor variaties gegeven. Alle informatie staat per gerecht op één dubbelpagina zodat u niet hoeft bladeren.
De gerechten zijn steeds voor vier personen gemaakt, behalve de Amerikaanse barbeque. Bij de beschrijvingen is royaal gebruik gemaakt van de moderne hulpmiddelen, die het koken en bakken zo gemakkelijk maken. Ieder menu bestaat uit vier gerechten waarbij vooral de opmaak van de borden aandacht krijgt. Een culinair ABC, een hoofdstuk met drankadviezen en een tweetal registers maken het boek compleet. Ruim 380 verrassende kleurenfoto's helpen u uit de kunst te koken.
Schuyt & Co Uitgevers 1991.
Afmeting: 23,5 x 30,5 cm
240 blz.
Hardcover.
Kosten/risico voor eventueel verzenden komen voor rekening van koper.
Zie ook mijn andere advertenties.
Advertentienummer: m2266493985
Populaire zoektermen
wannee kookboek in Kookboekenkeijner kookboek in Kookboekensnelkookpan kookboek in Kookboekenkookboek amsterdamse huishoudschool wannee in Kookboekenleffe kookboek in Kookboekenoma keasberry in Kookboekenblauw kookboek in Kookboekenairfryer kookboeksterk in de keuken kookboek in Kookboekenindorock kookboekcon amore kookboek in Kookboekenmargriet kookboekKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenlidl knuffelscafitesse koffiescart naar hdmirap autofdc 49bruin leder in Interieur en Bekledinghonda bfml w163 sidebars3ds cover platemtd hydrostaat