De KOOKencyclopedie € 3,50
HETE KOLEN - Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas
€ 35,00
Ophalen of Verzenden
Verzenden voor € 6,95
142sinds 10 mei. '25, 09:24
Kenmerken
ConditieZo goed als nieuw
Beschrijving
HETE KOLEN - Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas
Hardcover in uitstekende conditie.
Grillen en koken met een kamado
Kamado's zijn hot! En terecht: de kamado is het ultieme buitenkooktoestel waarmee vrijwel alle kooktechnieken mogelijk zijn. Maar waar komt dit apparaat eigenlijk vandaan en hoe benut je alle mogelijkheden zo optimaal mogelijk ? 'Hete kolen' ontrafelt alle geheimen die deze moderne variant op de van oorsprong Japanse kleioven herbergt.
In het boek komen de diverse merken en technieken uitgebreid aan bod. Deze schat aan informatie wordt gelardeerd met 32 smakelijke, haalbare recepten om deze technieken daadwerkelijk in de praktijk te brengen. De prachtige foto's en tekeningen geven een bijzonder goed inzicht in de werking van de kamado. 'Hete kolen' is hét handboek voor iedere kamado-gebruiker.
Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken.
Verzenden is op eigen risico.
Hardcover in uitstekende conditie.
Grillen en koken met een kamado
Kamado's zijn hot! En terecht: de kamado is het ultieme buitenkooktoestel waarmee vrijwel alle kooktechnieken mogelijk zijn. Maar waar komt dit apparaat eigenlijk vandaan en hoe benut je alle mogelijkheden zo optimaal mogelijk ? 'Hete kolen' ontrafelt alle geheimen die deze moderne variant op de van oorsprong Japanse kleioven herbergt.
In het boek komen de diverse merken en technieken uitgebreid aan bod. Deze schat aan informatie wordt gelardeerd met 32 smakelijke, haalbare recepten om deze technieken daadwerkelijk in de praktijk te brengen. De prachtige foto's en tekeningen geven een bijzonder goed inzicht in de werking van de kamado. 'Hete kolen' is hét handboek voor iedere kamado-gebruiker.
Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. Leonard Elenbaas is chef-kok en eigenaar van restaurant Pure Passie in 's Gravezande en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken.
Verzenden is op eigen risico.
Advertentienummer: m2266558176
Populaire zoektermen
hete kolen boek in Kookboekenoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenhete kolen in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekenhanddoekenrek ikea in Badtextielbarok meubelen in Stoelenswarovski eenhoorn in Verzamelenbmw utrechtkoningsbosch in Dieren en Toebehorenprima donna bh 80barbecue met zijbrander in Tuin en Terrasgoudvis in Dieren en Toebehorenaafke steenhuis in Boekenschetsplaat in Suzuki