Chinees Koken-Inspirerende ideeën**€ 4,75
wokken met Lonny
€ 8,50
Ophalen of Verzenden
110sinds 10 mei. '25, 22:03
Kenmerken
ConditieNieuw
KeukenAzië en Oosters
Beschrijving
Wokken met Lonny
Lonny Gerungan
De lekkerste gerechten uit de Aziatische keuken
De wok is niet meer weg te denken uit de Europese keuken. Dat komt vooral door de hedendaagse belangstelling voor gezonde gerechten, die bovendien snel bereid moeten worden.
Lonny Genungan, de chef van de bekende culinaire televisieserie De Reistafel en de onbetwiste kenner van de Aziatische keuken, ging speciaal voor dit boek op zoek naar bijzondere exotische gerechten die door iedereen gemakkelijk en snel bereid kunnen worden.
In "Wokken met Lonny" presenteert de televisiekok en honderdtal recepten voor vis-, vlees-, groente- en gevogeltegerechten, waarbij hij vooral gebruikt maakt van verse ingrediënten uit toko of supermarkt, van de groenteboer of van de markt.
Lonny Gerungan heeft zich bij de samenstelling van dit wokboek vooral laten leiden door de verassende effecten de het gebruik van oosterse kruiden en specerijen in een gerecht teweeg brengen. Hierdoor is het mogelijk om elke dag weer iets bijzonders op tafel te toveren en van iedere maaltijd een feest te maken.
PaperbackOorspronkelijke releasedatum23 oktober
2004Aantal pagina's
192Kaarten inbegrepenNeeIllustratiesMet illustratiesBetrokkenenHoofdauteurL. GerunganHoofdillustratorWaren BrightHoofdredacteurH. Franssen-SeebregtsHoofduitgeverijFontaine Uitgevers B.V.
Lonny Gerungan
De lekkerste gerechten uit de Aziatische keuken
De wok is niet meer weg te denken uit de Europese keuken. Dat komt vooral door de hedendaagse belangstelling voor gezonde gerechten, die bovendien snel bereid moeten worden.
Lonny Genungan, de chef van de bekende culinaire televisieserie De Reistafel en de onbetwiste kenner van de Aziatische keuken, ging speciaal voor dit boek op zoek naar bijzondere exotische gerechten die door iedereen gemakkelijk en snel bereid kunnen worden.
In "Wokken met Lonny" presenteert de televisiekok en honderdtal recepten voor vis-, vlees-, groente- en gevogeltegerechten, waarbij hij vooral gebruikt maakt van verse ingrediënten uit toko of supermarkt, van de groenteboer of van de markt.
Lonny Gerungan heeft zich bij de samenstelling van dit wokboek vooral laten leiden door de verassende effecten de het gebruik van oosterse kruiden en specerijen in een gerecht teweeg brengen. Hierdoor is het mogelijk om elke dag weer iets bijzonders op tafel te toveren en van iedere maaltijd een feest te maken.
PaperbackOorspronkelijke releasedatum23 oktober
2004Aantal pagina's
192Kaarten inbegrepenNeeIllustratiesMet illustratiesBetrokkenenHoofdauteurL. GerunganHoofdillustratorWaren BrightHoofdredacteurH. Franssen-SeebregtsHoofduitgeverijFontaine Uitgevers B.V.
Advertentienummer: m2266892373
Populaire zoektermen
lonny gerungan in Kookboekenoma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenlonnybeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekenrepsol scooterkast voor modelauto'ssidetable poten in Sidetablesbruinkoolbriketten gammahusqvarna robotmaaier in Zitmaaiersblack bananas broekart deco boekensteunen in Curiosa en Brocantejager broekermelo in Vakantieantonio carluccio in Boeken