De kleermakersgids - Lorna Knight - ringbandboekBieden
Vegeterranean - Alberto Musacchio/Malu Simoes
Bieden
Ophalen of Verzenden
20sinds 14 mei. '25, 16:04
Kenmerken
Beschrijving
Vegeterranean
(Alberto Musaachio en Malu Simoes)
Culinair/vegetarisch/Italiaans
Wat Vegeterranean zo wezenlijk anders maakt zijn de gastronomisch en culinair hoogstaande recepten. De Italiaanse klassiekers als calzone, ravioli, gnocchi en lasagne worden getransformeerd tot stijlvolle, eigentijdse - en bovenal vegetarische - gerechten, terwijl recepten als Fagottini di Pasta Sfoglia Farcite con Couscous (bladerdeegenvelopjes met couscousvulling) en Cappucini di Asparagi (aspergecappuccino) laten zien hoe inventief en opwindend de vegetarische keuken in de loop der tijd is geworden.
Alberto Musacchio en zijn vrouw Malu Simões serveren in hun hotel (in 2002 uitgeroepen tot het beste vegetarische hotel ter wereld!) authentieke Italiaanse vegetarische recepten waar je je vingers bij aflikt. Dit is vegetarisch koken op zijn best - culinair, innovatief en opwindend!
Antoinette Hertsenberg (bekend van de TROS-programma's Radar en Opgelicht) belandde geheel toevallig in dit hotel, en raakte geïnspireerd en bevlogen door de manier waarop Alberto en Malu hun bedrijf runnen en de vegetarische keuken een geheel nieuwe invulling geven. In Vegeterranean doet ze onder meer een persoonlijk verslag van de kookcursus die ze volgde in Montali.
Gebonden, 302 pag., geïllustreerd, register met stofomslag
Uitg. Karakter, 2008
ISBN 9789061128861
(Alberto Musaachio en Malu Simoes)
Culinair/vegetarisch/Italiaans
Wat Vegeterranean zo wezenlijk anders maakt zijn de gastronomisch en culinair hoogstaande recepten. De Italiaanse klassiekers als calzone, ravioli, gnocchi en lasagne worden getransformeerd tot stijlvolle, eigentijdse - en bovenal vegetarische - gerechten, terwijl recepten als Fagottini di Pasta Sfoglia Farcite con Couscous (bladerdeegenvelopjes met couscousvulling) en Cappucini di Asparagi (aspergecappuccino) laten zien hoe inventief en opwindend de vegetarische keuken in de loop der tijd is geworden.
Alberto Musacchio en zijn vrouw Malu Simões serveren in hun hotel (in 2002 uitgeroepen tot het beste vegetarische hotel ter wereld!) authentieke Italiaanse vegetarische recepten waar je je vingers bij aflikt. Dit is vegetarisch koken op zijn best - culinair, innovatief en opwindend!
Antoinette Hertsenberg (bekend van de TROS-programma's Radar en Opgelicht) belandde geheel toevallig in dit hotel, en raakte geïnspireerd en bevlogen door de manier waarop Alberto en Malu hun bedrijf runnen en de vegetarische keuken een geheel nieuwe invulling geven. In Vegeterranean doet ze onder meer een persoonlijk verslag van de kookcursus die ze volgde in Montali.
Gebonden, 302 pag., geïllustreerd, register met stofomslag
Uitg. Karakter, 2008
ISBN 9789061128861
Advertentienummer: m2268099010
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenvegeterraneanbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenzeiss ikon continaladder 4moude dekbeddenbackdrop goudnachtkijker call of dutyginaf onderdelenrijplaten in Aanhangers en Bagagewagensplatenspeler stantonhugo deep redwedstrijdpakjes acrogym