Catherine Atkinson : Het slowcooker kookboekBieden
Filip Verheyden : Homarus box : De basis - Het product - Ger
Bieden
Ophalen of Verzenden
Afhaalpunt voor € 4,95 of thuis voor € 5,95
Thuisbezorgd voor € 6,95
111sinds 18 mei. '25, 12:36
Kenmerken
ConditieGelezen
Beschrijving
Filip Verheyden : Homarus box : De basis - Het product - Ger
in cassette
iets verkleurd
S.v.p. bieden via marktplaats
De drie culinaire naslagwerken van Uitgeverij Homarus zijn nu gezamelijk verkrijgbaar in een box. In de box zitten de volgende drie boeken:
De Basis is het allereerste boek dat Uitgeverij Homarus uitbracht.
Het is een statement: wie wil koken kan niet zonder de basis, wie wil experimenteren nog minder. In dit boek vindt de lezer 150 basisrecepten die elke amateurkok bij de hand moet hebben.
Het Product behandeld vele verschillende ingredienten. Hoe bak je een steak bleu, saignant en bien cuit? Hoe schil je een avocado zonder hem te beschadigen? Hoe bak je een zeetong? Hoe haal je het merg uit een vanillepeul? Naast de meest dagdagelijkse producten komen ook meer gastronomische ingrediënten aan bod. Ganzenlever, hopscheuten, kalfszwezeriken, langoustines, jakobsschelpen, tarbot en meer. Een totaal van 145 producten met hun 'beste' bereidingswijze.
Het Gerecht behandeld de kennis uit de eerste twee boeken en past deze toe in 150 heerlijke gerechten. Elk recept is origineel, het zijn geen moderne of 'makkelijke' varianten van de klassiekers maar volwaardige, overheerlijke receptenwaarvan de makers vinden dat iedere kok ze moet kunnen maken. Daarnaast bevat dit laatste deel veel achtergrondinformatie over bijvoorbeeld combinaties van ingredienten en sausen.
in cassette
iets verkleurd
S.v.p. bieden via marktplaats
De drie culinaire naslagwerken van Uitgeverij Homarus zijn nu gezamelijk verkrijgbaar in een box. In de box zitten de volgende drie boeken:
- De Basis
- Het Product
- Het Gerecht
De Basis is het allereerste boek dat Uitgeverij Homarus uitbracht.
Het is een statement: wie wil koken kan niet zonder de basis, wie wil experimenteren nog minder. In dit boek vindt de lezer 150 basisrecepten die elke amateurkok bij de hand moet hebben.
Het Product behandeld vele verschillende ingredienten. Hoe bak je een steak bleu, saignant en bien cuit? Hoe schil je een avocado zonder hem te beschadigen? Hoe bak je een zeetong? Hoe haal je het merg uit een vanillepeul? Naast de meest dagdagelijkse producten komen ook meer gastronomische ingrediënten aan bod. Ganzenlever, hopscheuten, kalfszwezeriken, langoustines, jakobsschelpen, tarbot en meer. Een totaal van 145 producten met hun 'beste' bereidingswijze.
Het Gerecht behandeld de kennis uit de eerste twee boeken en past deze toe in 150 heerlijke gerechten. Elk recept is origineel, het zijn geen moderne of 'makkelijke' varianten van de klassiekers maar volwaardige, overheerlijke receptenwaarvan de makers vinden dat iedere kok ze moet kunnen maken. Daarnaast bevat dit laatste deel veel achtergrondinformatie over bijvoorbeeld combinaties van ingredienten en sausen.
Advertentienummer: m2269404364
Populaire zoektermen
oma keasberry in KookboekenKookboeken in Boekenescoffier in Kookboekenbeb vuyk in Kookboekenbeukers bakken in Kookboekenmiljuschka in Kookboekenkookbijbels in Kookboekenproject gezond boek in Kookboekenwannee kookboek in Kookboekenkitchenaid in Kookboekenconimex in Kookboekenclaudia roden in Kookboekeneugen pauli in Kookboekenjamie oliver 5 ingrediënten in Kookboekenla fille d'o tweedehandshbm afzuiging in Ventilatie en Afzuigingtransducer bootfundamentals of corporate finance 4th editionstatistical methods for psychology leiden editionnoco in Accu's en Toebehorenstokken in Tuin en Terrasvaste hengel ultimateyeezy boost 700 45 in Schoenensaraswati